Hilbjørg (62) fikk en fin tur i slusene på kanalcruise weekend

Kjenner du en som hadde fortjent en avslappende opplevelse? Det å kunne nyte en rolig tilværelse, samt alle inntrykkene fra den vakre naturen på kanalcruise, er en flott måte å få et avslappende avbrekk fra hverdagen. Bare spør Hilbjørg fra Langhus. Hun fikk nemlig opplevelsen, «Kanalcruise weekend for to» i bursdagsgave.

Når var sist du hadde en avslappende opplevelse?

Fin natur og hyggelige mennesker

«Det var en veldig fin tur, selv om været ikke var helt med oss,» sier Hilbjørg. «Vi fikk opplevele fin natur og møtte hyggelige mennesker, både på hotellet og i båten,» fortsetter hun. «Det var en veldig avslappende opplevelse.

Høres det ikke koselig ut?

«En fin tur i slusene»

«Vi overnattet på hotellet en natt, og holdt oss i området første kvelden. Neste morgen dro vi på båttur, som ble en fin tur i slusene, til tross for regn,» forteller Hilbjørg. «Jeg synes det er veldig fint å få gavekort fra YouWish; det er noe jeg kan tenke meg å gi bort selv,» avslutter hun.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil gi et hyggelig sommerminne? Da er Kanalcruise weekend for to et flott gavealternativ! Gi bort en opplevelse på den vakre Telemarkskanalen i en ærverdig kanalbåt. Dette er en opplevelse med både flott natur og historisk sus – perfekt for to som vil oppleve vakkert landskap mens livet om bord nytes på sitt beste.

  • Ankomst på ettermiddagen
  • Overnatting med frokost inkludert
  • Tre timers kanalcruise på Telemarkskanalen

Les om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar