Privat makeupkurs er en gave der man får gode tips om sminke og lærer å sminke seg.

Makeup-artistens hemmelige sminketips – Triksene du ikke vil gå glipp av

Er du, som meg, litt usikker på om du egentlig KAN sminke deg? Er du nysgjerrig på om det finnes noen gode triks som kan gjøre at du ser mye bedre ut?

Jeg tok turen til en av våre besteselgende opplevelsesgaver der man får en privat leksjon med en make up-artist som kan bidra med sine beste tips og anbefalinger.

Jeg har aldri vært flink til å sminke meg og har veldig behov for alle hemmelige sminketips jeg kan få. Helt siden jeg begynte med sminke en gang på ungdomsskolen har det stort sett gått i det samme; mascara, solpudder, lipgloss og rouge. Med årene har jeg også begynt å bruke litt concealer, øyebrynspenn og highlighter. Jeg liker at det ser naturlig ut, så mye øyeskygge og eyeliner føles ikke riktig for meg. Skal jeg på fest, hender det jeg kliner til med leppestift…

Med mitt nokså nøytrale utgangspunkt, var jeg spent på å se hva jeg ville lære når jeg skulle prøve opplevelsen Privat Makeupkurs.

På privat makeupkurs får man gode tips og triks når det kommer til sminke.

Hverdagssminke eller partysminke?

På dette kurset skal man lære grunnleggende sminketeknikk, få tips og råd om hudpleie og en 50 minutters sminkeleksjon.

Jeg møter opp uten sminke og setter meg i sminkestolen.

Leksjonen starter med at make-upartisten ser på hva slags hudtype jeg har og velger fuktighetskrem tilpasset denne.

Deretter sminkes øyne, hud og lepper på profesjonelt vis. Underveis forteller hun hva hun gjør og hvorfor. Jeg lærte mye nytt og fikk flere gode råd som jeg kommer til å ta med meg videre.

Dette er en super gave til venninne eller bursdagsgave til søster. Man kan selv velge hva slags type sminke man vil lære å legge. Makeupartistene her er veldig fleksible på dette.

Makeup-artistens hemmelige sminketips

Øyenskygge

For å løfte øynene, anbefaler jeg å legge en lys skygge på øyelokket og en mørkere skygge over buen overfor øyelokket. Ikke i selve buen, men rett over.

Foundation

Sørg for å velge riktig farge. Den vanligste sminkefeilen jeg ser folk gjøre er å velge en farge som enten er for lys eller for mørk. Hvis du bruker en som er for mørk, blir du lett orange. Hvis du bruker for lys, kan du bli grå.

Concealer

Pass på at du ikke bruker en concealer som blir gul. Under øynene bør man faktisk bruke en fargetone som går mer mot rødt for å korrigere vekk blåfargen. For å sjekke om du har riktig farge på concealeren kan du teste produktet oppå blodårene du har på underarmen.

Glød

Hvis du ønsker litt ekstra glød, anbefaler jeg å blande fuktighetskrem med pigment.

Fukt

Mist er et mirakelprodukt som gir masse fukt til huden. Dette er en spray man bruker i ansiktet. Denne kan også brukes for å få frem mer farge i øyeskygger.

Ble du nysgjerrig på denne opplevelsen? Her kan du lese mer om Privat Makeupkurs.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar