Helene (26) fra Bergen opplevde fjordromantikk i Ulvik – “Det å få en opplevelse i gave er for meg kanskje det beste noen kan gi”

Finnes det noe vakrere enn norske fjorder omgitt av høye fjell og vakkert skoglandskap? Det er i så fall ikke mye. Å kunne tilbringe en natt på et hotell som befinner seg i slike omgivelser er en opplevelse som vil sørge for total avkobling fra en travel hverdag. Det legger det perfekte grunnlaget for å kunne nyte kvalitetstid og romantikk, hvor man kan styrke et allerede sterke bånd. 

Høres det fristende ut?

Helene fra Bergen var i hvert fall ekstremt fornøyd, da hun fikk gavekort på Fjordromantikk i julegave av kjæresten.

“Fantastisk god mat og service, og nydelig utsikt”

“Jeg fikk gavekort på Fjordromantikk i Ulvik i julegave av min kjæreste. Vi tok turen sammen nå i juli i sammenheng med en ferietur, hvor Ulvik var første stopp,” forteller Helene.

“Opplevelsen var utrolig koselig, det var et pent hotell med mye historie og fine rom. Det var fantastisk god mat og service, i tillegg til mye fasiliteter og nydelig utsikt fra balkongen på rommet. Jeg tror kombinasjonen av beliggenhet og hotellets atmosfære var det jeg likte best,” fortsetter hun med et smil.

Hvem ville du tatt med deg til Ulvik?

“Det å få en opplevelse i gave er for meg kanskje det beste noen kan gi”

“Jeg sitter igjen med noen fine minner sammen med min kjæreste, av god mat og nydelige omgivelser som ga en fin opplevelse sammen,” sier Helene.

“Det å få en opplevelse i gave er for meg kanskje det beste noen kan gi. Det gir rom for å tilbringe tid, både sammen og alene, med noe man har lyst til å gjøre, og som skaper gode minner som varer lengre,” fortsetter hun.

“Jeg har selv gitt bort opplevelser og kommer absolutt til å fortsette å gjøre det! Det finnes noe for alle og det er så omtenksomt, for man må også vite hva den personen som skal få gaven liker å gjøre,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en romantisk og uforglemmelig gave til kjæresten? Da er et gavekort på Fjordromantikk den perfekte gaven! Her kan man glede seg til en romantisk hotellovernatting ved fjorden, med frokost og middag inkludert. Fra rommets balkong kan man nyte en utsikt som viser Norge på sitt vakreste. Kan det bli bedre?

  • Overnatting på superior dobbeltrom for to
  • Nydelig fjordutsikt fra rommets balkong
  • Frokost og treretters middag eller buffet inkludert
  • Opplev romantikk og natur på sitt beste

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar