Helene (24) fra Notodden fikk Riflepakken for to i julegave av sin kjære

Hva gir man egentlig i julegave til den som ikke ønsker seg noen ting? Til en som har alt de trenger av ting? En opplevelse! En opplevelse er en gave man vil huske, og som ikke vil bli glemt bort i en skuff eller støves ned i en bod. Og en opplevelse som virkelig kan anbefales, er Riflepakken for to. Bare spør Helene (24) fra Notodden, som gikk gavekort på opplevelsen til jul av kjæresten sin!

Hvem tror du traff blink flest ganger?

“Opplevelsen ga adrenalin, spenning og mersmak!”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen av kjæresten min, julen 2021. Opplevelsen ga adrenalin, spenning og mersmak! Det var ikke behov å ha erfaring fra skytebane fra tidligere, da vi hadde en veldig flink og engasjert veileder som hadde mye kunnskap å dele,” forteller Helene.

“Det var veldig godt tilrettelagt for nybegynnere,” legger hun til.

Kjenner du noen som hadde digget å få en dag på skytebanen til jul?

“Jeg har aldri tenkt på å gi en opplevelse i julegave før”

“Jeg sitter igjen med minner om en kul opplevelse med en jeg er glad i og lysten til å dra tilbake,” smiler hun. 

“Det å få en opplevelse i julegave var veldig morsomt, og det er en gave man setter skikkelig pris på. Jeg har aldri tenkt på å gi en opplevelse i julegave før, så det er absolutt noe jeg ønsker å gi ved senere anledning. En opplevelse er en super gave til noen du er glad i som ‘har alt’, eller bare ønsker seg snille barn til jul,” forteller hun med et glimt i øyet. 

Det umulige blir mulig med YouWish

“Jeg kunne absolutt tenkt meg å gi bort en opplevelse i gave selv! Jeg har veldig lyst til å ta med bestefar i helikopter en gang. Det er noe jeg vet han har hatt lyst til lenge, men har tenkt at det er jo ‘umulig’ og at det er altfor dyrt,” sier Helene. 

“Men YouWish har veldig mange fine opplevelser til en rimelig penge som gjør det mulig å oppleve masse spennende sammen,” avslutter hun, og gliser bredt.

Om opplevelsen

Lyst til å overraske noen som er glad i skyting, eller som kanskje ville likt å prøve det, med en spennende gave? Da er riflepakken for to den perfekte opplevelse! Her kan man ta med seg en venn eller bedre halvdel for å svi av litt krutt på skytebanen. Vær forberedt på at når man er to, er det fort gjort at konkurranseinstinktet dukker opp.

  • 2 timer full av krutt på skytebanen
  • Opplev mestringsfølelsen av å treffe blink med rifle
  • Lær å bli en bedre skytter fra en dyktig rifleskytter

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar