Helene (24) – fikk skape minner sammen med sin beste venn på poledance

Med pole dancing trener man hele kroppen. Det er motstandstrening og kondisjonstrening i ett, hvor også fleksibiliteten forbedres. Pole dansere vil gjøre deg nysgjerrig og inspirert med sin grasiøsitet og styrke. Kanskje du ønsker å lære og bevege deg som dem? 

Helene fra Sandnes fikk opplevelsen, «Poledance for to» fra hennes bestevenn til bursdagen sin – dette var noe de skulle gjøre sammen.

Hvordan tror du det gikk?

God stemning og følelsen av mestring

«Opplevelsen var veldig morsom. Vi lo masse sammen både oss to og de andre som var der,» smiler Helene. «Det beste med opplevelsen var den gode stemningen og mestringsfølelsen,» forteller hun.

«Vi ble møtt av instruktøren da vi ankom. Det var totalt seks stykker som deltok, så vi fikk god oppfølging,» sier Helene. «Det begynte med oppvarming og etter det lærte vi en og en øvelse. Vi brukte god tid og repeterte flere ganger. Instruktøren gikk rundt å hjalp alle, og tilslutt satte vi noen av øvelsene sammen til en flow.»

Kunne du tenke deg å prøve dette med en god venn?

En perfekt opplevelse for å lage minner sammen

«Jeg sitter igjen med mye latter etter en koselig dag sammen med min bestevenn,» humrer Helene. «Jeg synes det er kjekt å få opplevelser i gave slik at vi kan skape minner sammen med de vi bryr oss om.»

«I denne spesielle tiden er det også gøy å finne på noe spesielt sammen med venner. Det er ofte slik at man ønsker seg spesifikke ting som det er best å kjøpe selv, og da er en opplevelse en veldig god og kjekk gave å gi,» smiler hun. «Dette er absolutt noe jeg ville gitt bort selv.»

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i trening og dans? Kanskje en som liker å prøve ut forskjellige typer sport? Da vil Poledance for to være helt perfekt! Poledance er en fantastisk bra treningsform for hele kroppen hvor man får både styrketrening, mosjon, dans og akrobatikk i ett. Utfordre en god venninne til en herlig, samt morsom treningsøkt!

  • Prøvetime for to personer
  • Styrke, smidighet, balanse, disiplin og kreativitet
  • Lær å danse på stang
  • Ingen forkunnskaper trengs

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar