Heidi og mannen fikk alpakkavandring i bryllupsgave – “Til og med mannen min ble sjarmert”

Nysgjerrige, lodne og myke alpakkaer som sjarmerer deg i senk mens de vandrer ved siden av deg. Finnes det en bedre turkamerat som man kan nyte flotte naturomgivelser med? Av personlig erfaring kan jeg si at nei, det gjør det faktisk ikke! Alpakkaer er herlige og morsomme dyr med ulike personligheter som kommer tydelig frem under vandringen, og alpakkavandring er absolutt å anbefale for alle som er glad i dyr.

Det kan Heidi (26) fra Tønsberg og mannen hennes bekrefte. De fikk gavekort på Alpakkavandring for to i bryllupsgave av Heidis bror i 2021.

Kjenner du noen som hadde elsket å gå på tur med alpakkaer?

“En skikkelig fin ting å gjøre sammen”

“Mannen min og jeg fikk gavekort på Alpakkavandring for to i bryllupsgave fra broren min da vi giftet oss i 2021. Det var en veldig hyggelig og kunnskapsrik tur,” forteller Heidi. “Mannen min var litt skeptisk i starten, men etter få minutter ble til og med han sjarmert av alpakkaene.” 

“Vi syns dette var en skikkelig fin ting å gjøre sammen. Turlederne hadde mye kunnskap om alpakkaer, og svarte på alle spørsmål vi måtte ha om fôring, sykdommer og kommunikasjon. Jeg ble rørt av hvor godt de behandlet dyrene. Hver alpakka hadde sitt navn og sin personlighet. Alpakkaen min, Impressive, og jeg fant virkelig tonen mens vi gikk tur, selv om han stadig vekk skulle ha meg med ut i grøfter og buskas,” sier hun lattermildt.

Hadde du latt deg sjarmere av alpakkaer?

“Det beste med turen var å møte dyrene på nært hold”

“Det beste med turen var nok å møte dyrene på nært hold og le litt av de søte skapningene sammen med typen,” fortsetter hun. 

“Alpakkaer spytter jo på hverandre når de er uenige. Det var veldig gøy å se i virkeligheten – kanskje ikke så gøy for den andre alpakkaen som ble spyttet på,” ler Heidi. 

Hvem ville du tatt med deg på alpakkavandring?

“Det er kjempefint å få en opplevelse i gave! Som nygift er det utrolig fint å kunne bruke tiden sammen på opplevelser, hvor vi skaper nye minner sammen. Og jeg kunne absolutt tenkt meg å gi bort en opplevelse selv,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en hyggelig gave som vil gi gode minner? Da vil Alpakkavandring for to passe perfekt! Ta med en god venn og opplev et nært møte med disse morsomme og søte dyrene i vakker natur. Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses etter deltakerens behov

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar