Heidi (42) fra Lier nøt en kveld med god mat og fortreffelig underholdning på Wallmans – “Fantastisk mat og god underholdning”

Det å finne den perfekte gaven til en du er glad i kan være utfordrende. Kjæresten til Heidi (42) fra Lier, derimot, fant den perfekte gaven å overraske sin kjære med og ga henne et gavekort på Wallmans Dinnershow. Sammen nøt de en uforglemmelig kveld med god mat, og ikke minst fantastisk underholdning på en av Oslos mest kjente scener!

Frister det med en virkelig underholdende kveld?

Fantastisk mat og god underholdning

“Jeg fikk Wallmans Dinnershow i gave av kjæresten min,” sier Heidi. “Det var fantastisk mat og god underholdning. Det var like bra som forventet fra alle anbefalinger jeg har fått av venner.”

“Maten og drikken var faktisk mye bedre enn forventet, og vi fikk servert en perfekt tilberedt oksefilet,” fortsetter hun.

Servitører som husker navnet ditt

“Anledningen var en kjærestekveld, og vi bestilte vinpakke som passet meget bra til maten,” forteller Heidi. “Vi hadde en meget hyggelig servitør som alltid kalte meg med navn når de sjekket innom oss. Vi ble passet godt på og det var ikke for mye mas.” 

“I tillegg hadde vi veldig god utsikt, da vi satt øverst i lokalet med full utsikt. Jeg skal definitivt dit igjen,” legger hun til.

Kanskje dette er gaven å overraske din bedre halvdel med?

Opplevelser er gaver som passer til alle anledninger

“Alle julegavene i år ble gavekort fra dere,” innrømmer hun lattermildt. “Og skal ikke se bort ifra at det blir det i bursdagsgaver fremover også!”

“Jeg liker å gi bort opplevelser, og kan jeg ikke det så blir det ‘smaksopplevelse’ i form av mye snadder i en pappeske. Det gjelder å være litt kreativ,” avslutter hun.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til den som har alt? Da vil Wallmans Dinnershow passe perfekt! Dette er et forrykende show hvor det beste av underholdning kombineres med et utsøkt fireretters måltid. Dyktige artister leverer underholdning av høy kvalitet og sørger for en fengslende kveld. Imponer en god venn, kjæresten eller familien med en fortryllende opplevelse dere sent vil glemme!

  • Uforglemmelig kveld med et forrykende show
  • Utsøkt surprisemeny med minst fire retter
  • Inngang til nattklubb inkludert

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar