Hege (35) fra Saksvik ga samboeren sin parfloating i gave på treårsdagen deres – “Jeg sitter igjen med veldig gode minner, og jeg kunne veldig gjerne tenke meg å motta opplevelsen i gave selv.”

Se for deg en følelse av total vektløshet. Av fullstendig avslapning og ro. Omgitt av kroppstemperert vann med høyt saltinnhold vil du kunne lukke øynene og trekke pusten dypt mens alle spenninger vil forlate kroppen. Hodet vil tømmes for alle tanker mens vannet jobber med å pleie både hud, hår og sinn. Alt dette og mer får du gjennom parfloating, som er den perfekte opplevelsen å nyte sammen med en du er glad i!

Det kan Hege (35) fra Saksvik skrive under på, da hun ga Parfloating i gave til sin samboer! 

Kunne du tenke deg å oppleve total vektløshet?

En meget avslappende og behagelig opplevelse

“Jeg kjøpte denne opplevelsen i gave til samboeren min, i anledning vår treårsdag,” forteller Hege. 

“Det var meget avslappende, og artig å oppleve noe helt nytt. Vi hadde også booket en behagelig massasje etter floatingen. Personalet var i tillegg veldig hyggelige og imøtekommende,” fortsetter hun.

Hvem ville du opplevd parfloating med?

“Dette er en veldig fin kjæresteaktivitet”

“Vi ble først vist inn i rommet vårt og fikk gode instruksjoner i forkant,” sier Hege. “Floatingen var veldig behagelig, og massasjen etterpå var en fin finish.”

“Dette er en veldig fin kjæresteaktivitet, og det er artig å ha opplevd floating,” forteller hun med et smil. 

“Jeg sitter igjen med veldig gode minner, og jeg kunne veldig gjerne tenke meg å motta opplevelsen i gave selv. Parfloating kan absolutt anbefales!” avslutter hun

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener et unikt avbrekk fra hverdagen? Da vil parfloating være helt perfekt! Ta med deg kjæresten din og kjenn hvordan følelsen av vektløshet gjør at dere slapper av fra topp til tå i en avstressende flytetank. Velg om dere vil nyte opplevelsen i totalt mørke og stillhet, eller om dere vil ha stemningsfull musikk og stjernehimmel i taket. Uansett vil dette bli en herlig par-opplevelse!

  • En avstressende time for to i flytetank
  • Stress ned og nyt en unik velværeopplevelse
  • Avslappende og godt for kropp og sjel

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar