Hedda (22) fra Oslo overrasket faren sin med kvalitetstid og ølsmaking – “Opplevelsesgaver husker jeg fra både 5 og 10 år tilbake i tid!”

Se for deg å kunne sette deg ned i hyggelige lokaler sammen med en du er glad i. Der får dere servert forskjellige smakfulle øltyper og blir gitt god informasjon om de ulike typene av en dyktig ølsommelier. I en behagelig atmosfære kan du lene deg tilbake og nyte en lærerik kveld samtidig som du nyter smaken av forfriskende øl i godt selskap. Kjenner du tørsten melde sin ankomst? 

Det gjorde nemlig faren til Hedda (22) fra Oslo når han åpnet julegaven fra sin datter, og så at han hadde fått gavekort på Ølsmaking for to!

Hvem ville du tatt med deg på ølsmaking?

“Det var deilig atmosfære og julestemning i lokalet!”

“Jeg kjøpte Ølsmaking for to i julegave til min far,” forteller Hedda. “Opplevelsen var god! Det var deilig at det var så enkelt å booke, og nå mens det var jul var det deilig atmosfære og julestemning i lokalet!” fortsetter hun.

“Det beste er også det at man har 1 år på seg, slik at man kan ta det når det passer,” legger hun til.

Begynner det å friste med et deilig glass øl?

“Jeg sitter igjen med gode minner fra kvalitetstid med pappaen min.”

“Vi kom ned i en kjeller, hvor det var ferdig dekket med tente lys. Det var en veldig koselig atmosfære!” sier Hedda. “En dame underviste oss i ølhistorie, og ga oss en rekke fun facts mens vi skålet og hygget oss,” fortsetter hun.

“Jeg sitter igjen med gode minner fra kvalitetstid med pappaen min,” forteller hun videre. “Det å få opplevelser i gave er noe av det beste man kan både gi og få!” 

“Jeg husker ikke hva jeg fikk av materialistiske ting for 5 år siden, men opplevelser husker jeg både fra 5 og 10 år tilbake i tid. Det er bedre enn noen annen gave,” avslutter hun med et smil.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som setter pris på godt øl? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige øltyper? Da er ølsmaking for to den perfekte gave! Ta med deg en god kompis eller pappa å ta del i prosessen bak ølbrygging og spennende smaker. Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi mye ny kunnskap.

  • Smak på ulike øltyper
  • Lær om brygging, råvarer og historie
  • En sosial og lærerik opplevelse som ledes av en erfaren ølekspert

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar