Hanne (27) – Fikk en romantisk opplevelse på parfloating

Har du hørt om floating? Det er vanskelig å forklare floating, da opplevelsen er unik for hver enkelt. De fleste rapporterer å oppleve sterke følelser av ro og avslapning. Vannet i flytetanken man «floater» i, er behagelig varmt men blir raskt mindre merkbart ettersom luften og vannet er satt til å matche temperaturen i huden din. Det er her den avslappende tilstanden slår inn.

Høres det interessant ut? 

En fantastisk opplevelse

Hanne fra Bergen fikk opplevelsen, «Parfloating» i Valentinsgave av sin kjære. «Opplevelsen var helt fantastisk! Avslappende og helt stille og rolig,» sier Hanne. «Jeg og kjæresten min sovnet delvis begge to. Jeg tror det må være det beste med opplevelsen. Man slapper virkelig av,» smiler hun. «Følelsen vi satt igjen med av ro var utrolig deilig.»

Noen flytere har fortalt at de føler seg kreative eller tenker på dype temaer under en floating session. Kunne du tenke deg å oppleve dette?

En romantisk opplevelse

«Da vi kom til lokalet ble møtt av en hyggelig vert som forklarte oss hvordan floatingen ville foregå,» forteller Hanne. «Hele settingen var veldig behagelig, rolig og avslappende – og ganske romantisk,» smiler hun. «Dette må gjøres igjen. Det var en veldig behagelig opplevelse med deilig avslapping og en nytelse av velvære. Når det kommer til gaver har jeg selv mer enn jeg trenger, så det å kunne gi eller få en opplevelse er alltid kjekt!» avslutter hun.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener et unikt avbrekk fra hverdagen? Da vil parfloating være helt perfekt! Ta med deg kjæresten din og kjenn hvordan følelsen av vektløshet gjør at dere slapper av fra topp til tå i en avstressende flytetank. Velg om dere vil nyte opplevelsen i totalt mørke og stillhet, eller om dere vil ha stemningsfull musikk og stjernehimmel i taket.

  • En avstressende time for to i flytetank
  • Stress ned og nyt en unik velværeopplevelse
  • Avslappende og godt for kropp og sjel

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar