Hanna (33) fra Oslo nøt en uforglemmelig aften på italiensk restaurant – «Det føltes litt som å være på ferie i Italia»

Behagelig bakgrunnmusikk i et lunt og hyggelig lokale. Duften av friske urter og forførende krydderblandinger som siver ut fra kjøkkenet. En ekte italiensk pizza med knasende bunn og nydelig tomatsaus, toppet med fersk mozzarella. Eller foretrekker du kanskje en deilig pastarett med kremet saus og basilikum? Uavhengig av din preferanse, vil den flotte italienske restauranten ha en rett på menyen som vil gi deg vann i munnen og få det til å rumle i magen. En smak av Italia uten å måtte krysse landegrenser – finnes det noe bedre?

Hanna (33) og samboeren fikk åpent gavekort fra YouWIsh i julegave av Hanna sin stefar, og brukte det på blant annet Italiensk aften.

Hvem ville du unnet en italiensk aften midt i byen?

“Måten personalet behandlet oss på var nydelig!”

“Jeg og samboeren fikk et åpent gavekort fra YouWish i julegave fra stefaren min i fjor. Vi er litt dårlige på å finne på ting sammen, så dette var en fantastisk gave som førte til en nydelig kveld sammen,” smiler Hanna.

“Vi likte restauranten veldig godt, og måten personalet behandlet oss på var nydelig! De var bare så hyggelige og vi følte oss velkomne. Servitøren var veldig behagelig og kunne masse om vin. Han anbefalte oss en type vin som var skikkelig god. Maten var også helt topp. Det var absolutt en av de beste pastarettene i vårt liv,” skryter hun. 

Begynner det å friste med italiensk?

“Det føltes litt som å være på ferie i Italia”

“Jeg sitter igjen med mange gode, varme minner om den deilige sommerkvelden. Det var så fint! Musikken var bra og eieren viste at han brydde seg om hvordan vi hadde det. Vi ble godt ivaretatt. Det føltes litt som å være på ferie i Italia, vi fikk skikkelig feriefølelse,” fortsetter Hanna.

“Da vi fikk gavekortet i julegave ble jeg litt skuffet, for å være helt ærlig. ‘Nå må vi ikke glemme å bruke det før det går ut’, tenkte jeg. Det er jo ofte litt fort gjort å glemme å benytte seg av gavekort. Men når jeg så hvor mange flotte aktiviteter man kan velge i hos Youwish, ble jeg supergira på å booke en opplevelse!” sier hun. “Så vi booket tre-retters på en italiensk restaurant og kinobesøk for to. Den andre har vi enda ikke fått brukt, men vi ser veldig frem til det.”

Får du inspirasjon til årets julegaver?

“Helt fantastisk måte å vise sin omtanke på”

“Jeg har allerede gitt bort en opplevelse i gave selv. For et par år siden bestilte jeg curling for 4 og leirdueskyting for 2 i 65-års gave til stefaren min. Han er like elendig til å fylle opp hverdagen sin med opplevelser som meg,” sier hun lattermildt. 

“Så jeg kommer nok absolutt til å gjøre det fremover også. Det er ingenting som hindrer meg fra det, når jeg selv har erfart at en slik gave kan komme til nytte og gjøre en glad. Helt fantastisk måte å vise sin omtanke på!” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Er det på tide å skjemme bort kjæresten med en deilig middag? Eller kanskje søsteren din har en kjærlighet ovenfor italiensk mat? Da er et gavekort på en Italiensk aften veien å gå! Overrask en du er glad i med en nydelig treretters italiensk middag, og la dem nyte en god middag i koselige omgivelser. Alt vil ligge til rette for en kveld hvor man fokuserer kun på egentid mens man får alt servert. Deilig mat, god drikke og en hyggelig atmosfære – finnes det noe bedre?

  • En nydelig treretters middag
  • Nøye satt sammen av lidenskapelige kokker
  • To enheter drikke
  • Opplev en hyggelig og minneverdig smak av Italia

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar