Gunnhild (51) sitter igjen med et ønske om å lære mer etter endt vinkurs.

Hvordan smaker man på vin og hvordan skal den egentlig smake? Hva kvalifiserer en god vin? Et tegn på veldig god vinproduksjon finner man når en ung vin allerede har samlet seg og presenterer smakene sine harmonisk. Det finnes også flere tegn – tegn man kan lukte- og smake seg frem til.

Kunne du tenkte deg å lære mer om vin?

Et stort ønske om å lære mer

Gunnhild fra Lillestrøm fikk opplevelsen, Vinsmaking fra sine kollegaer. “Vinkurset var veldig bra – jeg fikk mer enn jeg forventet. Veldig informativt og basic for oss som er helt nybegynnere,” sier Gunnhild.

“Vi fikk litt info om vindistrikt i verden, og om det grunnleggende for vinsmaking. Dette var da enkel og god forklaring på hvordan vi skulle smake på vinen, samt en fin veiledning gjennom de fire vinene vi fikk smake på,” forteller Gunnhild. “Kursholderen var veldig åpen for alle typer spørsmål, hun svarte på alt! Etter dette kurset sitter jeg igjen med et stort ønske om å lære mer,” avslutter Gunnhild.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i vin og kanskje ønsker å lære mer om en reise i vinens verden? Da vil et gavekort på vinsmaking passe helt perfekt! Ta med en god venninne, søster eller mamma og dykk inn i et rike av herlige druesmaker med kunnskap fra en erfaren vinkelner.

  • Kunnskapsrik vinkelner
  • Smak på fire-seks kvalitetsviner
  • Passer for både nybegynnere og vinkjennere

Les mer om Vinsmaking her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar