Gunn (50) fikk kjenne duften av pistolpulver og lyden av skudd.

Duften av pistol-pulver vil fylle rommet, lyden av skuddene vil fly mellom ørene dine og du vil føle deg litt ekstra barsk. Kanskje du til og med vil føle deg som Brad Pitt i Inglourious Basterds for ett sekund? Eller Clint Eastwood i hans skinnende cowboy dager – way back in the good ol’ days?

Uansett er det å få oppleve å skyte på blink ganske kult, er du ikke enig?

Gunn fra Nøtterøy fikk oppleve nettopp dette, da hun fikk skytepakken i bursdagsgave fra sin venninne. “Opplevelsen var artig! Det var veldig morro å prøve seg på skyting, og det var mye tyngre enn jeg hadde trodd!”

Hadde du turt å prøve?

En lyst til gjentakelse

Det hele startet med at Gunn og venninnen hennes fikk opplæring i bruken av skytevåpen og hvilke regler de måtte følge. De fikk skyte 2 x 50 skudd med to forskjellige pistoler. Det ble til og med litt konkurranse etterhvert i forhold til hvor mange skudd de klarte å treffe i blinken. “Det var en artig opplevelse og veldig god stemning sammen med hyggelig folk. Det gir absolutt lyst til gjentakelse.”

Har du en indre konkurrent i deg også?

En opplevelse som sent vil glemmes

Både Gunn og venninnen hennes hadde en topp opplevelse. Det Gunn husker aller best fra hele opplevelsen er da de fikk prøve et skudd med en mye større revolver med en helt annet ammunisjon. “Det var et skikkelig trykk og et vanvittig adrenalinkick!” Gunn synes dette var en veldig morsom gave å få og noe hun absolutt kan gi bort til andre.

Skytedate er ren parterapi – uansett forhold! Vil du lette litt på spenningen mellom deg og moren din, kjæresten eller svigers er dette det riktig aktivitet. Dette er en opplevelsesgave som garantert vil huskes!

Hvem ville du tatt med deg på denne opplevelsen?


Om opplevelsen

Vil du virkelig “seal the deal” med din nye flamme? Eller vil du ha guttekveld med en kompis eller imponere svigermor? Da er skytedate grovpistol å anbefale!

  • Prøv forskjellige typer våpen
  • Sikkerhetskurs og veiledning
  • En annerledes og spennende date

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/skytedate-grovpistol


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar