Gudveig tok med seg barnebarna på en spennende spøkelsesvandring

Det er noe spennende ved å samles under en bestemt gatelykt i skumringen i en ukjent-eller kjent-by, og legge ut på din aller første spøkelsesvandring. Ikke bare er vandringen spennende; den lærer deg noe nytt og hårreisende om byen; noe som vil få deg til å sette ekstra pris på den.

Hadde du turt å være med?

Bak skjulte dører

Gudveig Henryette fikk opplevelsen, «Spøkelsesvandring» i gave av sin datter. Hun tok med seg sine fem barnebarn på 9 til 21 år, som var overbegeistret over å få lov til og være med. «Det var spennende å gå gjennom Oslos eldste gater med eldgamle hus og få vite hva som hadde skjult seg bak dørene,» forteller Gudveig.

Er Oslo hjemsøkt? 

Ekte, skumle hendelser

Du trenger ikke å ha god fantasi for å sette pris på en god spøkelsetur, her vil nemlig guiden fortelle deg om ekte hendelser som har funnet sted. «Det beste var opplevelsen vi fikk på Akershus Festning, hvor vi ble fortalt noe av det «skumle» som folk trodde hadde funnet sted der,» sier Gudveig. «Den kunnskapsrike guiden fortalte mye historie i tillegg til spøkelseshistoriene, noe jeg syntes var flott.»

Kjenner du noen som er interessert i «det ukjente»?

Interessant, spennende og mystisk

«Alle var enige om at dette var en flott opplevelse å være med på sammen!» sier Gudveig. «Det å oppleve en  interessant, spennende og mystisk historie sammen, gjorde barnebarna mine så oppglødde at vi måtte ta oss en is på Aker Bygge før reisten hjemover,» smiler hun. «Dette er en gave vi alle sammen var enige om var helt topp å få!»

Om opplevelsen

Kjenner du noen som synes gamle, historiske, spøkelseshistorier er spennende? Da vil spøkelsesvandring for to passe perfekt! Ta med deg en du er glad i å kjenn hårene reiser seg i nakken når dere besøker noen av Oslos mest hjemsøkte adresser. Her får man ta del i en spennende spøkelsesvandring med grøssende byhistorie fra flere av Norges eldste bygninger. Det vil bli en uforglemmelig opplevelse!

  • Besøk Oslos mest hjemsøkte områder
  • Skumle og mystiske fortellinger – ta del i Oslos mørke historie
  • Dyktig og engasjert guide med lang erfaring

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar