Grete (50) fra Bergen fikk oppleve norsk natur på unikt vis – “Jeg liker godt å gå i fjellet, men dette var noe helt annet”

Se for deg en mulighet til å virkelig oppleve norsk natur på sitt mest spektakulære hvor du vil være omgitt av lite berørt natur og behagelig stillhet. En vandring på is og snø hvor du vil fylle lungene med frisk luft, og høre lyden av isvann som slidrer. Begynner kroppen å krible etter et eventyr på isbré?

Grete (50) fra Bergen fikk gavekort på Glacier hike på blåis i 50-årsgave av søsteren sin i 2021, og hun lot seg virkelig imponere.

Hvem ville du tatt med deg på isbrétur?

“Det var en unik opplevelse”

“Jeg fikk gavekort på Glacier hike på blåis av min søster til min 50-års dag i desember 2021. Det var en unik opplevelse, da jeg mest sannsynlig ikke hadde kommet på å gjøre det av meg selv. Jeg liker godt å gå på fjellet, men dette var noe helt annet, som jeg ikke hadde prøvd tidligere,” forteller Grete.

“Jeg tok med meg min mann, slik at vi var to om opplevelsen, og begge syntes det var en flott dag. Vi var megaheldige med været, og det var strålende sol og ikke så kaldt. Vi ble møtt av flinke instruktører på skisenteret, og følte oss godt ivaretatt. I tillegg fikk vi god hjelp til alt av utstyr, og gode instruksjoner før vi begynte å gå,” fortsetter hun.

Hvor mange kan vel si at de har vandret på en isbré?

“Spennende, men samtidig veldig overkommelig”

“Breføreren vår var rolig og veldig flink, og førte oss trygt fram fra start til slutt. Det var god tid til å stille spørsmål underveis, og til å ta bilder. Det beste med opplevelsen var at den var spennende, men samtidig veldig overkommelig, og ikke noe som var spesielt vanskelig eller utfordrende,” sier Grete med et smil.

“Det var en fin og lærerik opplevelse. Flott tur i nydelig vær. Flinke og veldig hyggelige instruktører og profesjonelt opplegg. Topp sikkerhet,” forteller hun entusiastisk.

Hva sier du, frister det med en glacier hike?

“En opplevelse er noe man husker”

“Veldig kjekt. Personlig syns jeg det er kjekkere å få en opplevelse i gave enn en ting. En opplevelse er noe man husker og den varer lenge, siden man gjerne først må planlegge, man gleder seg og ser fram til det, og man kan leve på minnene i lang tid etterpå,” gliser Grete. 

“Ja, jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv,” avslutter hun.

Om opplevelsen

Ønsker du å overraske noen med en helt unik gave? Da vil Glacier hike på blåis være et flott alternativ! La din sporty mamma eller pappa, bror eller kjæreste få oppleve Folgefonna nasjonalpark og den vakre blåisen fra nært hold med brevandring. Det vil bli et uforglemmelig eventyr!

  • Isbrevandring fra vakre Jondal med varighet på 5–6 timer
  • Opplev Norges tredje største isbre på nært hold
  • En uforglemmelig opplevelsesgave

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar