Åsmund (36) fikk et matkurs i gave: – Ny lærdom om italiensk mat er alltid kjekt å ha med seg.

Åsmund (36) fra Oslo ble overrasket med et italiensk matkurs i bursdagsgave fra kjæresten.
– Jeg ble veldig glad, men må innrømme at jeg hadde blandede forventninger fordi jeg har vært på både bra og dårlige matkurs tidligere, forteller han til YouWish.no.
En dyktig kokk med en ubetinget kjærlighet til italiensk mat holder kurset. Kokken vil først demonstrere teknikkene og forklare om råvarer og utstyr til å lykkes på det italienske kjøkkenet. Etterpå får selvsagt deltakerne prøve seg frem selv. Man kokkelerer sammen med andre i en mindre gruppe, noe som gjør dette til en veldig koselig og sosial kveld.
Det er høyt under taket, og det er hele tiden muligheter til å spørre underveis. Dette kurset i italiensk matlagning vil være en spennende opplevelsesgave til han eller hun som elsker god mat og vil utfordre seg selv på kjøkkenet.

– Italiensk matlaging er alltid kjekt å ha med seg

Åsmund møtte opp og ble veldig positivt overrasket.

-Opplevelsen var veldig bra. Det viste seg å være det samme type matkurset som jeg har vært mest fornøyd med tidligere. Det ble veldig bra, forteller han.

-Ny lærdom om italiensk mat er alltid kjekt å ha med seg. Dette var en morsom og hyggelig aktivitet å gjøre sammen med kjæresten min, smiler 36-åringen.

Hva synes du om å få en opplevelse i gave? 
– Ja, det var en super opplevelse og morsomt for oss begge!

Om opplevelsen:

Gi bort et matkurs der man lærer hvordan man kan trylle frem de lekreste italienske tradisjonsrettene. Profesjonelle kokker veileder og byr på en kveld fylt med gode smaker, spennende kunnskap og en hyggelig og sosial kveld.

  • På kurset får man lage fem forskjellige, herlige retter
  • Få med oppskrifter hjem
  • Smak, lukt og bli kjent med italienske råvarer
  • Sosial og lærerik kveld
  • Lær nye teknikker og bli bedre på kjøkkenet

Les mer om opplevelsen her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar