Rasmus dro på Floating med IR Sauna: – Det var en magisk opplevelse som jeg anbefaler alle!

Rasmus (26) fra Oslo fikk et åpent gavekort på opplevelser fra YouWish.no i julegave fra jobben. Med dette gavekortet kan man selv velge hvilken opplevelse man vil ha.
– Jeg valgte Floating med IR Sauna og var veldig spent før jeg dro dit. Jeg hadde hørt veldig lite om floating fra tidligere, så dette var noe helt nytt, forteller Rasmus til YouWish.no.

Opplevelse med mange helsefordeler

Hva er floating? Prinsippet er enkelt. Man legger seg i høykonsentrert saltvann som gjør at man flyter. Vannet holder kroppstemperatur og etter kort tid kjennes det som om man svever! I floatingtanken er man skjermet fra all ytre stimuli, og både hjerne og muskler får optimal hvile.

IR Sauna har også en lang rekke helsefordeler. Høy avgiftningseffekt, økt forbrenning, avslapning, bedre hud, forbedret immunsystem, lavere blodtrykk og smertelindring, for å nevne noe. Behandlingen går ut på at man sitter i en badstue med infrarødt lys.

Rasmus hadde en veldig fin opplevelse og er superfornøyd med gavekortet.

-Opplevelsen var perfekt. Jeg fikk en god gjennomgang av personalet om hva som skulle skje før jeg gikk inn. Først tok jeg IR Sauna i 45 minutter og deretter la jeg meg i floatingtanken, som var en helt magisk opplevelse. 

– Jeg sitter igjen med utelukkende gode minner, og har anbefalt alle jeg kjenne å prøve samme behandling som meg. 

Hva synes du om å få en opplevelse i gave?

Jeg synes det var gøy å ha mulighet for å velge hva man ville. Dette er noe jeg kan finne på å gi bort i gave selv.

Om opplevelsen:

Den ultimate velværepakken – perfekt til den som er opptatt av helse, livsstil og vil ta vare på seg selv – eller til en som er stresset og har behov for en avslappende opplevelse!

  • 75 minutter floating
  • 25 minutter i IR Sauna
  • En velværepakke som motvirker stress
  • Unike opplevelser utenom det vanlige

Les mer om opplevelsen

Kommentarer

Legg igjen en kommentar