Gjør som mannen til Kjersti (60) – Gi bort en opplevelse med avslapning og velvære

I et rom omgitt av beroligende musikk og avslappende dufter vil du raskt føle deg behagelig avslappet til sinns. Alt som knytter seg til spenning og stress vil bli løslatt i det massasjen starter. Høres det ut som noe du også trenger?

Rolige og velduftende omgivelser

Det er viktig å ta vare på seg selv, men det kan fort gå i glemmeboken nå som en fullpakket hverdag har blitt normen. Kjersti var så heldig å få litt tid til seg selv da hun fikk massasje i 60 års gave av sin mann. Denne gaven ble hun meget fornøyd med. De rolige og velduftende omgivelsene, og en profesjonell massør som visste hva hun drev med gjorde opplevelsen til Kjersti helt perfekt. “Både opplevelsen og hun som utførte 1 times deilig kroppsmassasje med eteriske oljer var helt fantastisk!”

“Det var en genistrek å gi en slik opplevelse i gave fremfor ting en egentlig ikke trenger. Opplevelsen var så bra at jeg skal gi bort flere opplevelser i gave selv. Jeg skal absolutt bestille ny time til velvære.”

Er du flink til å sette av tid til deg selv?

Fokuser på ditt indre velvære

Å få en massasje føles fantastisk. Du begynner faktisk å føle deg bedre selv før terapeuten går inn i rommet. Når du legger deg på massasjebordet kan du fokusere på rytmen til din egen pust, la tankene dine passere forbi og bare fokusere på deg selv og nuet. Du vil da være i stand til å løsne dine følelser og nyte massasjen og din tilstedeværelse på sitt beste.

Med dette gavekortet gir du bort en deilig rygg- og nakkemassasje, som vil være avspennende, avslappende og samtidig behandlende. Massasjeterapeutene bruker en meget effektiv trykkpunktsteknikk for å løse opp muskelknuter og myke opp ryggen, så man er klar til å takle en ny hverdag.

Om opplevelsen

Massasje er en perfekt måte å hente seg inn igjen på når man er sliten og stiv i kroppen. Gi et gavekort på en massasjeopplevelse så mottakeren får nyte en stund med avkobling og harmoni med en lindrende nakke- og ryggmassasje

  • Klassisk massasje for nakke, skuldre og rygg
  • Lindrer stress og ømme muskler
  • Fokusere på seg selv og sin egen velvære
  • 25-30 minutters massasje

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/massasje-lite


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar