Gjør som Kari – ta vare på deg selv og unn deg en herlig massasje

Du spretter ut av sengen hver dag med din to-do liste som går som et lyn gjennom hodet ditt. Det er så mye som skal gjøres før dagen er omme. Rekker du egentlig den middagsavtalen du har med din gode venninne klokken 17? Eller blir det overtidsjobbing i dag, igjen? Dagene raser unna og du hjelper til der det trengs, men plutselig har du glemt å ta vare på det viktigste: deg selv.

Kan du kjenne deg igjen?

Prioriter deg selv

Det er ikke overraskende at mange av oss ser og føler seg utmattede hele tiden. Så det er viktig å prioritere seg selv en gang i blant, og det var nettopp det Kari Synnøve fra Oslo gjorde. Kari fikk et åpent gavekort – med en valgfri opplevelse – i anledning hennes bursdag. Hun valgte en dag med velvære og massasje.

Når var sist du prioriterte deg selv? 

En fantastisk opplevelse

“Opplevelsen var helt fantastisk fra jeg kom inn i resepsjonen. Jeg ble møtt av smilende damer og følte meg med en gang velkommen. Det var en avslappende atmosfære i rolige omgivelser.”

En terapeut tok vennlig imot Kari på venterommet som fikk henne til  å føle seg trygg fra første stund. “Terapeuten var meget hyggelig, dyktig, informerte underveis og var absolutt en jeg vil anbefale til andre. Selve rommet, luften, belysning, den avslappende og lavt dempet musikken… Ja, alt stemte.”

Det høres ut som opplevelsen falt i smak.

Hva gir man egentlig til den som har alt?

“I min alder har man det meste, og et gavekort hvor man selv kan velge hvilken opplevelse man vil prøve seg på er absolutt å foretrekke. Jeg har selv gitt lignende gaver innen kultur, helse og velvære til familie og venner. Jeg tok med brosjyrer fra stedet, og har allerede anbefalt stedet til andre.”

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til en som fortjener det lille ekstra? Kanskje en som trenger et pust i bakken? Da er klassisk behandling den perfekte gave! Her får gavemottaker velge mellom en deilig massasje eller ansiktsbehandling som gir en frisk glød til huden. Unn din kjære eller en god venn en avslappende og velværende opplevelse!

  • Velg mellom massasje eller ansiktsbehandling
  • 25-30 minutters behandling
  • Behagelig atmosfære
  • En stund med velvære

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar