Gjermund (30) – “Det var nesten som en følte en var i Italia denne lørdagskvelden i Oslo”

Kjenner du noen som fortjener en pause fra hverdagen? Som hadde elsket en bedre middag ute, hvor mat og drikke ble servert av hyggelige servitører? Da bør du gjøre som broren og svigerinnen til Gjermund (30) fra Oslo! De ga han nemlig gavekort på italiensk dinner date til jul!

Tror du Gjermund lot seg imponere?

“Det var nesten som en følte en var i Italia denne lørdagskvelden i Oslo”

“Jeg fikk gavekort på Italiensk dinner date i julegave av min bror og svigerinne. Opplevelsen var alle tiders. Vi ble varmt tatt imot av en kelner ute, og vi fikk et bord ute i sola. Maten ble presentert på best mulig vis,” forteller Gjermund.

“Vi hadde en nydelig pastarett og en like god dessert. Det beste med opplevelsen var kanskje atmosfæren. Det var nesten så en følte en var i Italia denne lørdagskvelden i Oslo,” fortsetter han drømmende.

Smak av Italia midt i byen – kan det bli bedre?

“En skikkelig helaften med kona”

“Jeg sitter igjen med minner om en skikkelig fin helaften med kona, med en følelse av å reise til Italia, uten å reise til Gardermoen, men bare ta sykkelen ned til byen og få en italiensk helaften på alle vis,” smiler han. 

“Å få opplevelser i gave er noe jeg elsker! Jeg vil mye heller få en opplevelse som en kan dele med andre og skape minner sammen. Det er de gavene jeg absolutt setter mest pris på og husker best. Det er ikke mange gaver jeg husker hvem jeg har fått av, men opplevelsene husker jeg absolutt hvem jeg fikk av,” sier Gjermund med et glimt i øyet. 

“Dersom man i tillegg kan dele opplevelsen med den som gir gaven, viser jo det at gavegiver har lyst til å bruke tid og skape minner med deg. Det er et stort kompliment. Og jeg kan absolutt tenke meg å gi bort en italiensk heltaften til andre. Kanskje spesielt par som setter pris på en kveld med barnevakt, kvalitetstid og god mat,” legger han til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Fortjener din bedre halvdel en liten oppmerksomhet i hverdagen? Da er opplevelsen Italiensk dinner date en flott gave! I flotte lokaler med italiensk preg og behagelig bakgrunnsmusikk kan man sette seg ned og nyte en deilig italiensk middag med en deilig hovedrett og noe godt i glasset. Hverdagens mas og kjas vil være det siste man tenker på, og man kan heller fokusere på hyggelig kvalitetstid og den gode samtalen. En opplevelse gavemottaker utvilsomt vil sette pris på!

  • En velsmakende hovedrett av de beste råvarer for to
  • En enhet drikke per person
  • Opplev en autentisk og koselig italiensk middag på hyggelig restaurant

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar