Aimee utfordret komfortsonen i vindtunnelen: – I etterkant sitter jeg igjen med morsomme og koseligere minner, og dette er gjerne noe jeg kunne gjentatt.

Aimee (16) fra Oslo ble overrasket med en helt spesiell opplevelse i 16-årspresang. Tanten hennes hadde nemlig kjøpt et gavekort på Indoor Skydive til henne.
– Jeg både gruet og gledet meg veldig til å få være i en vindtunnel. Siden dette var første gang så var jeg veldig usikker på hva jeg kunne forvente, og om jeg kom til å få det til. Likevel gledet jeg meg fordi det virket veldig gøy, og jeg håpte på en morsom og fin opplevelse, forteller Aimee.
Med et gavekort på Indoor Skydive får man følelsen av ekstremsport, bare i mer kontrollerte omgivelser. Opplevelsen inkluderer 2 x 1,5 minutt med flyvning i en topp moderne vindtunnel med masse kraft i. Perfekt for alle som drømmer om å hoppe i fallskjerm, men ikke tørr.
– Opplevelsen gikk over all forventing, selv om jeg var nervøs så syntes jeg at det gikk veldig fint. Det var en morsom opplevelse å prøve og noe litt annerledes enn noe man vanligvis gjør, sier Aimee etter å ha gjennomført flyvningen.
Hun er glad for at hun turte å gå utenfor komfortsonen og utfordre seg selv litt.
– I etterkant sitter jeg igjen med morsomme og koseligere minner, og dette er gjerne noe jeg kunne gjentatt. Dessverre så fungerte ikke teknologien for filming, så da jeg skulle kjøpe videoen av meg selv i vindtunnelen fikk jeg dessverre beskjed om at det ikke ble filma. Bortsett fra det så sitter jeg igjen med bare bra minner, sier 16-åringen.
Hva syns du om å gi opplevelser i gave?
– Jeg synes det var utrolig kult å få en opplevelse i gave, og jeg fikk også dele den med en av mine nærmeste, noe som gjorde det ekstra koselig. Grunnet koselige minner og opplevelser så kunne helt klart dette være en gave jeg kunne gitt bort til noen andre i gave, avslutter hun.

Om opplevelsen:

Overrask med en gave som byr på følelsen av å hoppe i fallskjerm. Med dette gavekortet får man oppleve fritt fall og vektløshet i en toppmoderne vindtunnel. Dette er en gave som vil gi gode minner og en opplevelse helt utenom det vanlige!

  • Opplev følelsen av fritt fall
  • Passer alle
  • 2 x 1,5 minutt flytid
  • Spennende, minneverdig opplevelse

Kjøp opplevelsen her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar