Gaver med WOW-effekt

Hvis du er på jakt etter unike opplevelser som du kan gi bort i gave bør du lese videre. Her deler vi noen av våre mest eksklusive pakker, der mottakerne får oppleve noe helt utenom det vanlige som vil gi varige inntrykk.

Her kan du se alle våre eksklusive pakker.

Luksuriøs tretopphytte med hundekjøring

Du hører det på navnet… Dette er en eksklusiv og innholdsrik opplevelsesgave. Med dette gavekortet får mottakeren oppleve en tretopphytta med smak av luksus. Tretopphytta sto ferdig i 2017 og er festet i furutrær på en liten kolle rett ved fossen midt inne i skogen. Man kan kjøre helt inn til hytta, selv på vinterstid.

Hytta er utstyrt med alt man behøver, og mer til. Gasskomfyr, kjøleskap, delikat bad med dusj, vask og toalett. Hytta er fullt vinterisolert og har sentralfyring. Ved, gass, stearinlys og tilhørende forbruksvarer er tilgjengelig.

Rundt hele hytta er det en flott veranda, der man kan nyte deilige måltider med utsikt over skogen og fossen. Robuste trestoler og bålpanne for matlaging, varme og kos er plassert slik at dere får god utsikt til solnedgangen.

Området rundt hytta er et perfekt utgangspunkt for en rekke aktiviteter. Om vinteren kan man gå på truger på egne trugeløyper som er laget i området. Man kan også ta med egne ski og skli nedover den snødekte veien inn til hytta. Her ligger det en uendelig mengde uberørte kilometer foran deg.

Om sommeren kan man utforske skogen som turgåer eller syklist. Området er for eksempel et eldorado for offroadsyklister. Fossen inviterer også til fiske – ta med fiskestang og skaff din egen middag!

Les mer om opplevelsen her.

Nordlysweekend for to på Senja

Kjenner du noen som har snakket om at de gjerne vil oppleve det unike nordlyset? Med denne opplevelsen kan du oppfylle en drøm.

Dette gavekortet inneholder alt. To overnattinger på stor suite i leilighet, toretters middag begge dager, frokost begge dager, samt lunsj en dag. Gavekortet gjelder for to personer.

I løpet av helgen får man bli med på en spennende wildlifesafari der man kan se det arktiske dyrelivet på nært hold og to kvelder med unik utsikt til nordlyset fra en romantisk fyrlykt i havgapet.

Dette er en unik gave å gi til kjæresten eller brudeparet. Minner for livet, det får man garantert med denne gaven!

Les mer om opplevelsen her.

 Snøhotell med femretters

Overrask dine kjære med en helg på Sveriges kanskje mest romantiske hotell. Her blir man tatt imot av det hyggelige vertskapet som driver hotellet. Dette paret sørger for en personlig, intim og koselig atmosfære.

Nyt en god middag, synk ned i boblebad med utsikt mot snødekte fjell før dere trekker dere tilbake til deres private igloo. Her finnes det varme soveposer og senger bygget i snø. Etter en natt helt utenom det vanlige blir dere vekket med en varm drikk og en vinterfrokost i flott landskap.

Dette er en flott gave til jubilanten eller brudeparet du vil overraske med en overnatting helt utenom det vanlige.

Les mer og om opplevelsen her.

 


av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar