Ugle i skogen på en gren.

Annerledes gave? Se gavene kanskje du ikke visste fantes!

Overrask med en annerledes gave ved neste gaveanledning. Det er lett for å gå for det trygge, det kjente og… tør vi si – det kjedelige?

Hadde det ikke vært moro å være den med den kuleste gaven på festen neste gang?

Vi skal gi deg noen tips som inspirerer deg til å tenke utenfor boksen. Kanskje finner du din neste gave her?

Sjekk ut gaver til han, henne og gaver for alle!

Unike og annerledes gaver til han

Menn kan være vanskelige å kjøpe til, men blir ofte veldige glade for hyggelige overraskelser.

Tror du han forventer et grillkurs, «flytur» eller smaking av sterke saker? Her finner du annerledes gavetips som huskes!

Akevittsmaking

Kanskje har han vært på ølsmaking allerede? Gi bort en annerledes gave; akevittsmaking, da vel! Akevittproduksjon er en stolt, norsk tradisjon – her får man lære mer.

Flysimulator

Denne simulatoren er en tro kopi av et enorm Boeing fly og gir en realistisk følelse av flygning. Toppselger hos YouWish som menn i alle aldre elsker! Se videoen for inntrykk:

Grillkurs

Menn er verdensmestere i grilling! …..Tror de, i alle fall. Hvorfor ikke gi bort et gavekort på grillkurs, han vil garantert lære masse nytt.

Grillkurs

LES OGSÅ: Gave til mannen som har alt? 7 kule gaver til mannen som han ikke bytter

Overraskende gaver til henne

Tre flott gavetips du kanskje ikke har tenkt på. Hun har kanskje ikke sagt rett ut at hun ønsker seg en moskussafari, men vi kan love at et møte med disse dyrene vil være et mektig møte.

Iskremsmaking for to

Med dette gavekortet får hun muligheten til å fråtse i iskrem, ogsmake på alle de eksotiske og spennende smakskombinasjonene man alltid har lurt på.

Moskussafari

Se moskus på trygg avstand med erfaren guide. Moskus er fascinerende skapninger som bare finnes på Dovre.

Sjokoladekurs

Er hun glad i sjokolade? På dette kurset lærer man enkle teknikker for å jobbe med sjokolade for å kunne lage fristende konfekt hjemme.

smeltet sjokolade

LES OGSÅ: 7 gavetips til henne under 500kr

Annerledes gaver for alle

Noen gaver er det vanskelig å sette i bås. Disse tre opplevelsene er gaver du fint kan gi i gave til de fleste voksne, men det kan være greit med sterke nerver hvis man skal sove på rom 216. 🙂

Indoor skydive

Morsom opplevelse i vindtunnel som ikke krever sterk fysikk eller forkunnskaper. Dette gir følelsen av fritt fall i helt trygge omgivelser.

Natt på spøkelseshotell

Får mottakerne sove godt natten igjennom på rom 216? Gi bort en spøkelsesnatt til to personer du ønsker å gi en uvanlig hotellovernatting.

Villmarkssafari

Gi bort en oppdagelsesferd i de norske skoger sammen med guide. Her kan man møte på dyr som ugler, elger, bever og mange andre flotte, nordiske dyr.

ugle i villmarka; en annerledes gave
Foto: Lars Bryhn

Du kan se flere «annerledes gaver» her hvis du ble inspirert!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar