gavetips til venninne

Stine (23) ville gi bort en bærekraftig gave: -Minner betyr mer enn materialistiske ting!

Er du på jakt etter gavetips til venninne? Stine Kongsrud (23) fra Lørenskog overrasket venninnen med et gavekort på poledance for to – slik at de to kunne få en morsom opplevelse sammen.

-Jeg bestilte opplevelsen igjennom YouWish fordi jeg tenkte det var en ypperlig bursdagsgave for ei venninne. Hun hadde tidligere snakket om at hun ville prøve Poledance, samt at jeg hadde et ønske om å prøve dette. Jeg vil heller bruke penger på å gi opplevelser enn ting man kanskje ikke får brukt for. Det er både sosialt og bærekraftig, forklarer 23-åringen.

gavetips til venninne
Starten på en ny hobby

Med gavekortet Poledance for to får man være med på en introduksjontime til poledance. Timen innledes med oppvarming uten stolpe, der man øver på ulike bevegelser, sensuelle steg og grep som brukes senere under dansen. Deretter trenes det på teknikk og man får prøve på ulike nivåer av poledance.

Stine og venninnen møtte fikk en time full av mestringsfølelse og utfordringer. Opplevelsen var så bra at de vurderer å begynne med poledance på hobbybasis fremover.

-Vi lærte triks, men ingen koreografi, noe jeg synes var bra for det tror jeg ville blitt litt for mye å lære. Opplevelsen var helt super! Veldig hyggelig instruktør og ikke så mange som var på introtimen så hun fikk god tid til å veilede alle som var der. Det beste var at jeg og min venninne fikk en positiv opplevelse sammen. Til og med noe vi vurderer å fortsette med, forteller Stine.

gavetips til venninne

– Minner betyr mer enn materialistiske ting

Hun vil anbefale opplevelsen til andre venninnger, og kanskje til folk som skal arrangere utdrikningslag eller bursdag.

– Dette er en morsom aktivitet å gjøre sammen med andre. Selv sitter jeg igjen med et minne av mye latter, tunge løft og snurring rundt stangen. Jeg igjen med et minne av mye latter, tunge løft og snurring rundt stangen.

Å gi bort en opplevelsesgave har absolutt gitt mersmak.

-Jeg ville satt veldig pris på å få en sånn gave. Minner betyr mer enn materialistiske ting. Dette tror jeg også venninnen min sitter igjen med, avslutter Stine.

Om opplevelsen:

Poledance er en fantastisk måte å trene på! Her får man får styrketrening, mosjon, dans og litt akrobatikk i ett, samtidig som man har det veldig morsomt sammen med en venn!

  • Prøvetime for to personer
  • Poledance utvikler styrke, smidighet, balanse, disiplin og kreativitet
  • Lær å danse på stang
  • Ingen forkunnskaper trengs

Les mer her


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar