to venninner spiser sjokolade og ler. Det er sommer og de koser seg.

Gave til venninne? Her får du 13 minnerike gavetips

Leter du etter en unik og annerledes gave til venninne? Da har du kommet til rett sted! For hva kan vel være bedre enn å gi bort en opplevelse? Vi har samlet våre beste gavetips, så du kan lene deg tilbake og velge det som passer best til akkurat din venninne.

Er du på jakt etter en rimelig gave til henne? Her finner du gode tips

Med en opplevelsesgave vil du gi henne tid og gode minner. Det er en annerledes gave, som vil overraske og imponere. Her har du sjansen til å gi henne noe helt spesielt!

Kulinarisk gave til venninne?

Vinsmaking

En lærerik kveld ledet av en erfaren sommelier. Her lærer man hvordan man smaker på vin, før man får utforske viner valgt ut etter sesong og tema. En perfekt gave for alle som vil lære mer om vin!

Les mer om opplevelsen her

Matlagningskurs

Med dette gavekortet får venninnen din selv velge hva slags type mat hun ønsker å bli bedre til å lage. Vi har mange spennende kurs å velge mellom. Supert til alle som elsker å lage mat og som vil lære mer. Dette er også en gave som kan gagne gavekjøperen…. Kanskje blir du invitert på middag for å prøvesmake?

Les mer om opplevelsen her

Sjokoladekurs

Sjokolade er en favoritt hos de fleste jenter! Med dette gavekortet får venninnen din lære mer om sjokoladens historie og opprinnelse, hvilke sammenhenger ulike type sjokolade passer til og hvordan man selv enkelt kan lage delikat og deilig trøffelsjokolade.

Les mer om opplevelsen her

Fristende og delikat konfekt på et fat. Sjokaldesmaking er en perfekt gave til venninne som elsker sjokolade.

Her finner du flere flotte mat- og drikkeopplevelser

LES OGSÅ: 7 gavetips til henne under 500kr

Stressa venninne?

Spa

Senk skuldrene og nyt! Dette er en gave som passer hvis du har en venninne du synes fortjener en pause fra hverdagen der hun bare blir dullet med. Etter denne opplevelsen vil man føle seg mer opplagt og klar for nye utfordringer.

Les mer om opplevelsen her.

Spapedikyr

De fleste jenter er relativt flinke til å ta vare på seg selv. Hud, hår, negler og kropp får som regel jevnlig pleie. Men hva med føttene? Dem er det mange som nedprioriterer, til tross for at de bærer vekten av hele kroppen og vi ikke hadde klart oss uten. En perfekt gave å gi til en venninne som er mye på farten og som trenger en pause. Gi henne noe hun ikke hadde tatt seg råd til selv!

Les mer om opplevelsen her.

Floating

En av de siste trendene innen velvære-bransjen. Med denne opplevelsen får man en unik mulighet til å stenge alle sanser ute og bare være. Ved å ligge flytende i en lydtett eggeformet tank fylt med saltvann, er man alene med seg selv og tankene sine. Her får man virkelig stresset ned! Dette har på kort tid blitt en av våre mest populære opplevelsesgaver – og det er ikke uten grunn!

Les mer om opplevelsen her.

Dame som dypper føttene i et vannbad fylt med roseblader. Pedikyr er en super gave til venninne - noe hun ikke ville tenkt på selv.

Her finner du flere avslappende opplevelser.

LES OGSÅ: Gave til henne 2017? 8 gavetips som garantert vil få frem smilet

Sporty gave til venninne?

Elvepadling i Akerselva

Gi venninnen din en bysightseeing utenom det vanlige. Om du er fra Oslo eller ei, spiller ingen rolle. Her vil du garantert få oppleve byen på nytt ved å padle Akerselva på langs, fra Vulkan til Operaen. En spennende og morsom tur, som passer for alle! Man trenger ikke å kunne padle fra før, og alt utstyr er inkludert.

Les mer om opplevelsen her

SUP Yoga

Med denne opplevelsen gir du bort et kinderegg! Mottakeren får lære mer om SUP-padling, prøvd seg på en enkel yoga-serie på vann før opplevelsen avsluttes med total avspenning. En super gave til en venninne som liker å prøve noe nytt!

Les mer opplevelsen her

Trampolinepark

Man blir aldri for gammel for å leke, er det noe som heter. Det er jo så gøy å hoppe på trampoline! Dette er en perfekt gave til en leken venninne. Her får hun hoppe rundt i Norges største trampolinepark. En unik gave til venninne, som garantert vil huskes!

Les mer om opplevelsen her

Ung jente som gjør yoga på et surfebrett på vannet. Hun strekker armene ut fra kroppen og ser veldig fredfull ut. En gave til venninne som vil bli husket!

Her finner du flere opplevelser som passer den aktive

Tøff venninne?

Flyboard

Du har kanskje sett det på tv eller film, og tenkt: Det der ser gøy ut! Nå kan du faktisk gi bort denne opplevelsen til en venninne! Dette er den heftigeste vannsport-trenden akkurat nå. Man trenger ingen forkunnskaper, her lærer du alt som er nødvendig for å fly. Gi bort et kick til en venninne som trives på vann og elsker sport!

Les mer om opplevelsen her

Gokart for to

Ta med deg venninnen din på en fartsfylt dag på gokartbanen. Her kan dere konkurrere mot hverandre og skape et verdifult minne sammen! Tenk så mye morsommere dette er enn å møtes på café.

Les mer om opplevelsen her

Rafting

Å rafte er en sinnsykt morsom, spennende og utfordrende opplevelse. Her får man opp pulsen, det kiler i magen og man må konsentrere seg for å manøvrere båten i de ville elvestrømmene. En perfekt gave som vil bli et minne for livet!

Les mer om opplevelsen her

Tøff dame med hjelm som hever armen over hodet etter å ha kjørt go cart. Å gi bort en gokart-opplevelse er en gave til venninne som dere kan gjøre sammen!

Her finner du flere opplevelser som får adrenalinet til å bruse

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar