Svigermor og svigerdatter klemmer hverandre.

Gave til svigermor? 12 gavetips under 1000 kroner

Hva gir man i gave til svigermor? Du er ikke alene om å stille dette spørsmålet. Heldigvis har vi mange gode svar til deg. Med en opplevelsesgave kan du ikke trå feil. Vi har noe til alle, enten du har en aktiv svigermor, en stressa svigermor, en svigermor som elsker naturopplevelser eller en svigermor som setter pris på god mat.

Avslappende gave til svigermor?

En deilig massasje eller behandling gjør er noe de aller fleste setter stor pris på.  Floating er noe av det nyeste på markedet, og har raskt blitt blant våre bestselgere.

Massasje

Pris: 490,-

Denne opplevelsen er perfekt for stive muskler og stressnakker. Med en effektiv trykkpunktsteknikk løser massasjeterapeutene opp knuter og øker blodsirkulasjonen. Behandlingen blir individuelt tilpasset hver enkelt utifra hva man ønsker.

Kjøp opplevelsen her.

Klassisk behandling

Med et gavekort på klassisk behandling kan man velge om man ønsker massasje eller ansiktsbehandling. Hvis man ønsker en avslappende opplevelse som motvirker stress, er massasje et godt valg. Ansiktsbehandlingen passer godt hvis man ønsker å gi huden ekstra fuktighet og glød.

Pris: 490,-

Kjøp opplevelsen her.

Floating

Pris: 590,-

Floating er et spennende konsept som går ut på at man ligger og flyter i saltvann med høyere konsentrasjon enn vannet i Dødehavet. Den eggeformede tanken er helt tett, og stenger ute lys og lyd. Man kan velge om man vil høre på musikk, eller ha det helt stille og stenge ute alle sanseinntrykk. Dette er en fantastisk metode for bli kvitt stress.

Kjøp opplevelsen her.

Svigemor får hodemassasje på spa.
STRESS NED: Med en massasje i gave får man en god anledning til å senke skuldrene og lade batteriene.

LES OGSÅ: 7 gavetips til henne under 500kr

Smakfull gave til svigermor?

De aller fleste setter pris på gode smaker. Med disse opplevelsene kan svigermor lære noe nytt om det hun spiser eller drikker, samtidig som det garantert blir fest i ganen. Dette er en sikker vinner på gavebordet!

Sjokoladesmaking

Pris: 390,-

På sjokoladesmaking lærer deltagerne mer om historien bak sjokolade og kakao. Man får selvsagt også smake på en rekke ulike sjokoladetyper, fra delikate trøfler til helt rene sjokoladesorter, og lære mer om prosessen bak hvordan man lager sjokolade.

Kjøp opplevelsen her.

Vinsmaking

Pris: 490,-

Bli med på en reise i vinens verden sammen med en erfaren sommerlier! Denne opplevelsen passer for både vinkjennere og hobbydrikkere. Deltagerne lærer hvordan man smaker på vin, før man får prøve seg på fem-seks viner – nøye utvalgt etter sesong. En sikker og stilig gave til svigermor!

Kjøp opplevelsen her.

Champagnesmaking

Pris: 695,-

Hva er egentlig forskjellen på champagne og cava? Og hvorfor er champagne så eksklusivt? Dette er bare noen av spørsmålene man vil få svar på med et gavekort på denne opplevelsen. Etter en innføring i prosessen bak fremstilling av musserende vin, får man smake på fire utvalgte sorter. En perfekt gave til alle som elsker champagne!

Kjøp opplevelsen her. 

Champagneglass skål.
BOBLER: Champagne er kjent for å være en eksklusiv drikk, men hvorfor? Her kan svigermor få svaret.

LES OGSÅ: Finn den perfekte gaven til mor – 9 sikre gavetips

Gave til nysgjerrig svigermor som trenger påfyll?

Har du en svigermor som elsker å oppleve nye ting? Da er jo en opplevelsesgave midt i blinken! Dette er en gaver som garantert vil bli husket lenge. 

Spøkelsesvandring

Pris: 350,-

Visste du at det spøker på Akershus festning? Med denne opplevelsesgaven blir gavemottakeren tatt med på en to timer lang spennende oppdagelsesferd på og rundt festningen, der mange tidligere arbeidere har opplevd spøkelser. Kanskje man får se et gjenferd? Uansett er de spennende historiene fra guiden nok til å få gåsehud. En annerledes og kul opplevelse for alle som er nysgjerrige på det overnaturlige.

Kjøp opplevelsen her. 

Fjordcruise med rekebuffet

Pris: 420,-

På fjordcruise får man nyte en harmonisk kveld til sjøs i en flott, ærverdig seilskute på vakre Oslofjorden. Båten kjører forbi mange severdigheter i løpet av turen, og mens man sitter på dekk og nyter utsikten får passasjerene servert et deilig fat med reker. I baren kan man kjøpe både varme og kalde drikker. En helaften som vil bli husket for livet!

Kjøp opplevelsen her.

Ridning privattime

Pris: 400-550,- (avhengig av sted)

Kanskje du har en svigermor som kunne tenke seg å lære å ri, eller vil bli flinkere? Her får hun en-til-en undervisning fra en dyktig instruktør. I løpet av ridetimen får man en innføring i stell, puss og saling av hest, før man får prøve seg på hesteryggen på en hest som passer deltagerens nivå. En flott gave til en man er glad i!

Svigermor klapper hest.
HESTEGLAD: Hvis svigermor har en fortid med hester, eller vil lære å ri, er en privattime på hesteryggen en perfekt opplevelsesgave.

Gave til en aktiv svigermor?

Hvorfor ikke gi bort en gave der man gir mottakeren sjansen til å prøve noe helt nytt? Alle har godt av en liten utfordring i ny og ne. Under har vi samlet noen forslag som vil falle i smak hos den som setter pris på aktivtet og opplevelser litt utenom det vanlige.

SUP-Yoga

Pris: 600,-

Mange har oppdaget treningsformen yoga, men ikke like mange har prøvd å utføre det på vann. Her får man utfordret seg selv på padlebrett. Med denne opplevelsen lærer man både litt om padling og litt om yoga. Det kreves ingen forkunnskaper. Dette er god trening for kjernemuskulaturen – samtidig som deltagerne får en flott naturopplevelse på vannet med på kjøpet.

Kjøp opplevelsen her.

Salsadag for to

Har du en svigermor som elsker å danse? Med denne gaven får hun en opplæring i Salsa av en flink danseinstruktør – EN PERFEKT GAVE TIL SVIGERMOR. Siden opplevelsen er for to, kan hun velge å ta med seg svigerfar også. Denne rytmiske og sensuelle dansen er svært populær i store deler av verden, og ikke uten grunn. På dette kurset får man virkelig prøvd seg som danser og testet sine egne ferdigheter.

Pris: 3-400,- (avhengig av sted)

Kjøp opplevelsen her.

Hundekjøring

Pris: 650,-

Se for deg å sitte bak et hundespann og bli kjørt gjennom flotte, naturskjønne omgivelser. En erfaren turleder gir all nødvendig opplæring før han eller hun leder gruppeturen gjennom det vakre snølandskapet. Man må være to på hver slede, så dette er en fin-fin mulighet til å oppleve noe unikt som vil binde dere nærmere hverandre.

Kjøp opplevelsen her.

Hundespann på tur i snøen.
FLOTT NATUROPPLEVELSE: Se for deg å bli dratt av et hundepann gjennom et vakkert snødekt landskap. En perfekt gave å gi til svigermor!

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar