Fredrik (23) fra Oslo nøt en deilig frokost for to – “En ekstra motivasjon til å stå opp den dagen”

Forestill deg duften av nykvernede kaffebønner og ferske bakverk. Se for deg å lene deg tilbake i stolen i trivelige omgivelser og nyte den gode samtalen med en du er glad i, mens dere nyter en skikkelig god frokost. Her er det ingen grunn til å stresse; dagen kan starte senere. Bare spør Fredrik (23) fra Oslo – han fikk nemlig en strålende start på dagen da han fikk et gavekort på Frokost for to!

Hvem ville du bydd på en deilig frokost?

“Vi kunne vente til vi fant et tidspunkt som passet oss godt”

“Jeg fikk et gavekort på opplevelsen Frokost for to fra Fadderstyret ved Institutt for informatikk, som premie i en konkurranse. Det beste med det hele var fleksibiliteten. Vi kunne vente til vi fant et tidspunkt som passet oss godt,” forteller Fredrik. 

“I tillegg var kommunikasjonen med hotellet god og hyggelig,” fortsetter han med et smil.

Frister det å få en nydelig frokost servert?

“En ekstra motivasjon til å stå opp den dagen”

“Vi benyttet oss av tilbudet midt i eksamensperioden vår. Det var flott med en god frokost før en dag med eksamensøving, og det fungerte som en ekstra motivasjon til å stå opp den dagen,” innrømmer han lattermildt.

“Jeg satte veldig stor pris på å få en opplevelse fremfor småting som ender opp som rot eller søppel. Som foreningsaktiv kan jeg godt tenke med å gi opplevelser som premier i konkurranser o.l. aktiviteter i fremtiden,” legger han til avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener å skjemmes bort med en god start på dagen? Da er Frokost for to den perfekte opplevelsesgaven! En god frokost med god mat, fersk juice og en deilig kopp nytraktet kaffe legger grunnlaget for en bra dag, og vil garantert gjøre at mottaker møter dagen med et smil. Dette er en gave som passer utmerket til en god venn, en god kollega eller en forelder som fortjener litt ekstra oppmerksomhet på morgenkvisten.

  • Deilig frokost for to personer
  • Et stort utvalg frokostretter å velge mellom
  • Ferskpresset juice og herlig nytraktet kaffe inkludert

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar