Andreas (21) fikk Flysimulator i julegave fra kjæresten: – Jeg håpet at det ville bli en spennende og utfordrende opplevelse, og det levde virkelig opp til forventningene!

Andreas (21) ble overrasket med en julegave utenom det vanlige i fjor. Kjæresten hadde nemlig kjøpt et gavekort på Flysimulator 737-800 til han. En gave utenom det vanlige til han.
– Jeg hadde forventninger om at det kom til å bli en spennende og utfordrende opplevelse, og det levde virkelig opp til forventningene, forteller Andreas.

Med dette gavekortet får man oppleve hvordan det er å lette, fly og lande et av de mest brukte passasjerflyene i Norge.

Simulatoren er bygget fra scratch og er en tro kopi av en Boeing 737-800. Et gigantisk fly brukt til ruteflygninger over lange distanser. En Boeing 737 kan gå i 850 km/t og har en rekkevidde på 4.600 km. En instruktør på plass viser deltakeren de ulike funksjonene og hvordan man flyr.

På et lerret utenfor vinduene ser deltakerene datasimulerte gjengivelser av flyplasser, byer og luftrom, som gjør at dette blir så nært virkeligheten man kommer.

En gave utenom det vanlige til han

Andreas vil absolutt anbefale opplevelsen videre til andre.

-Opplevelsen var veldig morsom og lærerik. Jeg sitter igjen med artige minner, og vil absolutt anbefale dette til andre flyinteresserte, sier han.

Hva syns du om å få opplevelser i gave?

– Jeg syns dette konseptet er veldig bra! Dere har spennende opplevelser som passer for alle fordi det er så mange opplevelser i forskjellige kategorier, fastslår 21-åringen.

Om opplevelsen:

Å gripe spakene og være personen som får den store maskinen til å lette, fly og lande gir en helt spesiell frihetsfølelse. Kjenner du noen med en pilot i magen? Da er dette en gave som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein!

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Kjøp opplevelsen her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar