favorittsteder i norge

Våre favorittsteder i Norge – 6 steder du MÅ oppleve i Norge!

Det er ingen lett oppgave å plukke ut sine favorittsteder i Norge – det finnes så utrolig mange flotte destinasjoner i vårt langstrakte land. Men her har vi gjort et forsøk. Er du enig?

Stedene vi har plukket ut er flotte utgangspunkt for unike opplevelser. Her finnes det noe for alle, små og store, sommer som vinter.

Våre fem favorittsteder i Norge, akkurat nå

1. Voss, Hordaland

favorittsteder i norge

Voss tar pusten fra deg med sine snødekte fjelltopper, dype daler og skoger, strie elver og fosser og stille innsjøer. Bygda har 14 000 innbyggere og ligger mellom Sognefjorden og Hardangerfjorden. Her kan du boltre deg i naturen hele året.

Sjekk ut disse opplevelsene: Opplev Hordaland, Opplev Hordaland deluxe

2. Senja, Troms

favorittsteder i Norge

Natur i verdensklasse, stillhet, ren luft og god plass er bare noen av grunnene til at du bør besøke vakre Dyrøy og Senja minst én gang pr årstid. Her kan man oppleve alt fra spektakulære strender, nordlys til unikt dyreliv og vakker utsikt.

Sjekk ut disse opplevelsene: Nordlysweekend for to, Hvalsafari Weekend og Fiskeweekend med båt.

3. Kjeragbolten, Rogaland

favorittsteder i norge

Kjerag ligger majestetisk plassert over Lysefjorden. Med sine 1000 loddrette meter gjør det mektige platået at selv Preikestolen virker liten. Den loddrette granittveggen har lenge vært beundret fra fjorden, men hvis du virkelig vil ha en unik opplevelse bør du ta turen opp til den berømte Kjeragbolten.

Sjekk ut disse opplevelsene: Vandring til Kjerag og Tredagers fjordvandring – opplev Kjerag og Flørli

4. Rjukan, Telemark

favorittsteder i Norge

Visste du at Rjukan står på UNESCOs verdensarvliste? Dette vakre stedet ligger rett ved Hardangervidda nasjonalpark og er best kjent for Gaustatoppen og tungtvannsaksjonen under annen verdenskrig.

Sjekk ut denne opplevelsen: Kampen om tungtvannet

5. Hvaler, Østfold

favorittsteder i Norge

Skjærgårdsriket Hvaler ligger kun to timer fra hovedstaden og er Norges sydøstligste øyrike med hav i alle himmelretninger. Hvaler består av 833 øyer og holmer – og har en lang rekke fantastiske opplevelser å by på!

Sjekk ut denne opplevelsen: Guidet fisketur

6. Røros, Trøndelag

favorittsteder i Norge

Den gamle gruvebyen Røros er i dag et moderne samfunn der folk bor og jobber midt i et fredet verdensarvområde. Et unikt sted spekket med historie, som absolutt må oppleves.

Sjekk ut disse opplevelsene: Romantikk på Røros, Tur på Femunden, Skogsmiddag i Volldalskoja

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar