Det ble en eventyrlig natt for Rune (52) og kjæresten

Se for deg å våkne opp til frisk luft, solstråler, fuglekvitter og lyden av den perfekte stillhet. Det å kjenne roen bre seg i kroppen i det du tar morgenstrekken og titter ut på et fantastisk landskap kjennes så avslappende og godt. Glamping kan matche denne unike stemningen bra!

Lurer du på hvorfor?

Luksuriøs camping

Rune fra Andebu fikk en natt med glamping, eller luksuriøs camping, i bursdagsgave fra sin kjæreste. De hadde begge store forventninger både med tanke på selve opplevelsen og romantikken ved å overnatte her. Det som er så flott med en glampingopplevelse er at alt står ferdig til man kommer, og man trenger ikke knote med å montere teltstenger eller passe på at varmen holder. Ved glamping skal luksusen beholdes – selv utendørs.

Høres ikke dette ut som en den perfekte opplevelse å dele med kjæresten din?

En eventyrlig natt

Med dette gavekortet får to stykker en eventyrlig natt i et glamorøst telt med utsikt til flotte Randsfjorden. Teltene er utstyrt med senger, dyner og elektrisk varmeovn. En magisk campingopplevelse med det lille ekstra! En perfekt gave til  kjæresten eller en god venn.

“Opplevelsen var helt fantastisk og sto til forventningene vi begge hadde. Det er veldig vanskelig å trekke frem det mest spesielle med opplevelsen, ettersom det var så mye bra! Men om jeg skulle nevne noe var det helt klart stillheten, naturen, og det å kunne nyte tiden sammen med kjæresten min uten å tenke så mye på klokka.”

Løper klokken fra deg om dagen også? Finner du det vanskelig å ta deg tid til å virkelig nyte dagene du har fri på sitt beste?

Balsam for sjelen

I en tid hvor teknologien er på topp er det ikke ofte man får muligheten til å legge vekk alt som har med mobil å gjøre, avhengighetsskapende som den er. Kjenner du deg igjen i dette? Tiden for å virkelig slappe av og tenke på seg selv er skjør og må absolutt ikke taes for gitt. I en ellers travel hverdag er en getaway som dette den perfekte balsam for sjelen.

“Vi hadde en fantastisk opplevelse! Vi skal garantert tilbake men da skal vi ha en hel helg. Det å få en opplevelse i gave er noe helt eget. Jeg har kommet dit i livet at det er mer verdi i en opplevelse enn i noe materielt.”

Om opplevelsen

Gi bort en glamorøs campingopplevelse i flotte telt med gode senger og kort tilgang til alle fasiliteter.

  • Glamorøs camping ved fjorden
  • Flotte telt med gode senger, dyner og elektrisk oppvarming
  • Kort vei til alt av fasiliteter

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/dome-glamping-for-familien


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar