Eva Mathilde fikk oppleve hundekjøring – «Det beste var at dette rett og slett opplevdes som ren magi!»

Enten du sleder gjennom skogen eller ute i det frie landskapet… Overalt hvor du snur deg, er det skjønnhet rundt omkring i det snødekte landet. Den perfekte kombinasjonen av solen som glitrer på himmelen med snøfnugg som danser i luften og lander som et uberørt, friskt pulver på bakken.

Kan du gjette hvilken opplevelse jeg snakker om?

En helt fantastisk opplevelse som ga sommerfugler i magen

«Hundekjøring var en opplevelse jeg fant selv etter jeg fikk et åpent gavekort av mine foreldre i burdagsgave,» forteller Eva Mathilde. «Jeg lette etter en opplevelse jeg og kjæresten min aldri hadde prøvd før, og noe som kunne gi oss følelsen av litt adrenalin, så opplevelsen falt på hundekjøring.

«Det var en helt fantastisk opplevelse! Vi hadde sommerfugler i magen ved ankomst og opplevde å bli godt ivaretatt,» smiler Eva Mathilde.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å prøve hundekjøring?

En opplevelse av ren magi

«Det beste var at denne opplevelsen rett og slett opplevdes som ren magi!» smiler Eva Mathilde. «Det var strålende solskinn, snøen glitret, hundene var lykkelige og vi følte vi mestret det hele ganske fort,» fortsetter hun videre. «Vi kom frem til at vi må bestille en lengre tur neste gang. Det beste var helheten av opplevelsen – det var som å være med i et eventyr!»

En opplevelse som byr på et eventyr og ren magi høres ikke verst, ut. Eller hva?

En ubeskrivelig, fantastisk opplevelse

«Jeg vet ikke hvordan jeg mer kan beskrive denne opplevelsen for å formidle hvor fantastisk det var,» forteller Eva Mathilde med et smil om munnen. «Vi ankom til ferdig oppselede hunder som helt tydelig gledet seg til å trekke sleden. Det var mye lyd fra hundene rundt oss, noe vi syntes var festlig å være vitne til,» forteller hun. «Det var så tydelig at hundene elsket jobben sin!»

«Vi fikk dermed tildelt en slede og fikk mulighet til å hilse litt på hundene først. Jeg begynte sittende i sleden mens kjæresten min styrte. Det morsomste var – uten tvil – å kjøre selv,» sier Eva Mathilde. «Men opplevelsen og det eventyrlandskapet vi fikk oppleve når vi satt i sleden var også helt magisk! Det var utrolig kult å føle at man var så i ett med naturen,» tilføyer hun.

Hvem kunne du tenke deg å dele et vintereventyr som dette sammen med?

«En opplevelse vi vil huske for alltid»

«Vi sitter igjen med en opplevelse som vi kommer til å huske for all fremtid, og som vi fortsatt snakker om når vi vil huske på noe godt og posotivt i en ellers traus og kjedelig periode,» Eva Mathilde. «Dette var et virkelig høydepunkt i 2020/21, og ga oss en skikkelig puff til å stå i coronanedstengning litt til,» smiler hun.

«Å få et gavekort var noe jeg ønsket meg da jeg har hatt lyst til å finne opplevelser litt utenom det vanlige. Jeg har også fått gavekort på alpakkavandring og gleder meg til å prøve dette når det blir litt varmere i været,» forteller Eva Mathilde. «Jeg har anbefalt å gi gavekort til andre, og kommer definitivt til å ønske meg flere opplevelser eller gavekort senere,» avslutter hun.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ! Man suser gjennom vinterkledd skog, ser det vakre landskapet blafre forbi, og hører lyden av mange små poter i snøen. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv! Det er sjelden man får en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

  • Fantastisk turopplevelse
  • Mellom 5-8 kilometer kjøring
  • Ingen forkunnskaper nødvendig

Les mer om opplevelsen her>


Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar