Eva (57) fra Eidsberg nøt Avkobling på sparesort sammen med samboeren sin

En myk og behagelig dobbeltseng. Ferskpresset appelsinjuice og rykende ferske bakevarer på morgenkvisten. Badekåper som føles ut som skyer, og inngang til en nydelig spaavdeling. Høres det ikke fristende ut?

Eva (57) fra Eidsberg fikk alt dette, da hun fikk gavekort på Avkobling på sparesort i gave av sin bonusdatter og bonunssvigersønn. 

Kjenner du noen som hadde fortjent total avkobling på spa?

“Vi hadde det kjempefint!”

“Jeg fikk gavekort opplevelsen fra bonusdatter og bonussvigersønn. Det var fordi jeg har passet mitt bonusbarnebarn noen fredager. Han er nå 1 år gammel. Jeg fikk gavekortet på min 57 års-dag,” forteller Eva.

“Vi fikk en overnatting med frokost og spa for to personer. Jeg hadde med meg min samboer og vi hadde det kjempefint! Vi var også veldig heldige med været, så vi badet både i sjøen og innomhus,” fortsetter hun. 

Høres det ut som en opplevelse for deg?

“Den beste maten jeg har smakt”

“Vi kjøpte middag på hotellet og det smakte veldig godt! Det var den beste maten jeg har smakt – og jeg har vært endel på hoteller både i Norge og utlandet,” sier hun drømmende.

“Maten passet meg godt også, selv om jeg har mange allergier å ta hensyn til. (Jeg spiser lavkarbo/keto uten melkeprotein og egg), og de lagde egen dessert til meg som var uten sukker. Det satt jeg stor pris på,” legger hun til.

Blir du like sjalu som meg?

“Omgivelsene rundt hotellet var så vakre”

“Vi synes at omgivelsene rundt hotellet var så vakre,” smiler Eva.

“Det var deilig å bade. Opplevelsen var veldig avslappende, og hotellet hadde nydelig utsikt og lå naturskjønt til. Det var også praktisk at frokosten var helt til kl 10:30. Da rakk vi å bade først, som var veldig fint,” sier hun avslutningsfornøyd, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Vil du gjøre noe spesielt for din bedre halvdel? Dette er den perfekte gave for kjæresteparet som setter pris på å tilbringe alenetid med hverandre. I en travel hverdag kan man ofte føle seg som et puslespill, hvor brikkene løsner en etter en jo mer stresset man blir. Et besøk på spa legger til rette for kvalitetstid hvor velvære står i fokus. Ta med din kjære og unn dere litt ekstra luksus i hverdagen!

  • Herlig sparesort i behagelige omgivelser
  • Entré til lekker spaavdeling og svømmebasseng
  • En deilig frokostbuffé inkludert

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar