Ester (22) fra Drammen fikk total avkobling til jul av broren sin – “Jeg elsker å få opplevelser i gave!”

Du lukker øynene til en glitrende stjernehimmel. Alt du hører er hjertet ditt som banker lett, og pusten som slipper ut alt dagen, uken og kanskje måneden har bygget opp innvendig. Du er helt alene; det er bare deg og tankene dine. Tankene tar over lyden av hjertet og pusten din, og du merker at de flyter ut i noe som kjennes ut som verdensrommet. Plutselig flyter kroppen din ved siden av og du slapper av på en måte du aldri før har gjort. Du svever; du er i status zen.

Har du noen gang følt på en sånn type avslapning?

Det har nemlig Ester (22) fra Drammen, som gikk gavekort på Floating i julegave av broren sin.

“Det var gøy å prøve noe jeg ikke hadde prøvd før”

“Jeg fikk opplevelsen av min bror til jul, og den var kjempebra! Dyktige og hyggelige ansatte, god service og en avslappende opplevelse,” starter Ester med et stort smil.

“Det var gøy å prøve noe jeg ikke hadde prøvd før! Super deilig å kunne slappe litt av etter en hektisk eksamensperiode,” innrømmer hun.

Hvem ville du unnet en avslappende floating session? 

“Jeg er opptatt av miljø og ønsker minimalt å kjøpe nye ting”

“Jeg elsker å få opplevelser i gave! Spesielt da jeg er opptatt av miljø og ønsker minimalt å kjøpe nye ting, da de fleste har mer enn de allerede trenger. Da er det fantastisk å kunne gi noe som en opplevelse, som også skaper gode relasjoner og minner for livet,” sier Ester.

“Det er absolutt noe jeg ville gitt bort selv, og jeg har allerede gitt mange gaver fra YouWish,” avslutte hun fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener et pust i bakken? Da er det ingenting som er mer perfekt enn en Floating session! Gi bort en avstressende opplevelse til en du er glad i som fortjener et avbrekk i hverdagen. Under floating senkes produksjonen av stresshormonet kortisol og produksjonen av endorfiner økes, noe som hjelper kroppen å slappe totalt av. Dette er en deilig opplevelse som garantert vil øke overskuddet og konsentrasjonen!

  • Nyt en unik velværeopplevelse i flytetank
  • Avslappende og godt for kropp og sjel
  • Følelse av at man svever

Les mer om opplevelsen Floating her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar