Erle (25) fra Rælingen – “Dette falt virkelig i smak for både store og små”

Det å gå på kino er noe svært mange liker. Et kinobesøk gjør det mulig å glemme den ekte verdenen i noen få timer, og la seg konsumere av det som foregår på skjermen. I tillegg er kino en aktivitet som virkelig bringer mennesker sammen. For la oss være ærlige, vi har vel alle godt av en slik pause fra realiteten med de man er glad i, eller hva?

Erle (25) fra Rælingen er hvert fall enig, da hun kjøpte gavekort på Kino med popcorn og brus til hele familien til jul i fjor!

Frister det å nyte en kinotur med familien?

“Ønsket å kjøpe noe hvor hele familien kunne samles”

“Det var jeg som kjøpte opplevelsen fra YouWish i anledning julegaver 2021. Jeg ønsket å kjøpe noe hvor hele familien kunne samles etter en lang periode med Corona og nedstengning. Opplevelsen ble gitt til både foreldre, søsken, onkler og tanter,” forteller Erle.

“Jeg valgte kinobilletter med popcornmeny, og dette falt virkelig i smak for både store og små. Vi klarte å velge en film som passet for alle, selv om vi egentlig var forberedt på å dele oss opp i grupper,” sier hun med et smil. “Popcorn og brus ble også utlevert ved kinoen.” 

Hvem skal du ta med på kino neste gang?

“Jeg kommer til å bruke dette mer i fremtiden”

“Jeg sitter igjen med minner om en avslappende og deilig opplevelse som jeg har anbefalt videre! Det er også veldig fint at dette er i en fin prisklasse som passer alle. Det beste med opplevelsen var at jeg kunne samle familien,” fortsetter Erle fornøyd.

“Det som sitter sterkest i minnet er hvor lettvint det var å bestille slike fine opplevelser fra YouWish og hvor glade alle ble for denne type gave. Jeg kommer til å bruke dette mer i fremtiden!” legger hun til.

“Min onkel har ikke vært på kino på 10 år”

“Nå var det ikke jeg som fikk opplevelsen i gave, men jeg kan sitere min onkel som ikke har vært på kino på 10 år. ‘Det var veldig fint at man fikk en opplevelse i gave. På den måten så blir man nesten tvunget til å gjøre noe men da på en god måte, vanligvis drar jeg ikke på kino, men synes allikevel det er veldig hyggelig å gjøre’, sa han,” deler Erle.

“En opplevelse er noe jeg kommer til å ønske meg og gi bort i gaver igjen og igjen. Jeg har selv fått Alpakkaglamping i gave fra min kjære gjennom YouWish. I tillegg har jeg gitt bort flere opplevelser selv. Det er mye bedre å skape minner sammen enn å la enda en kokebok støve vekk i hylla,” avslutter hun entusiastisk. 

Om opplevelsen

Leter du etter en koselig gave til en du er glad i? Det er mye som skal til for å slå følelsen av å drømme seg vekk i en behagelig kinosal. Overrask søster, bror eller en god venn med en reise inn i filmverden! Behagelige seter, et perfekt lysbilde og en herlig atmosfære venter!

  • En hyggelig, behagelig eller spennende filmkveld
  • Medium popcorn inkludert
  • 0.5 L valgfri brus eller mineralvann inkludert

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar