Erika (55) nøt en romantisk getaway på Røros med mannen sin

Kjenner du noen som hadde elsket et romantisk avbrekk fra livets mange plikter og gjøremål? Som hadde satt stor pris på en sjanse til å bare komme seg bort og nyte kvalitetstid med sin kjære? Da bør du gjøre som Erika (55), som ga gavekort på Romantikk på Røros til mannen sin i julegave!

Tror du han ble fornøyd?

“Vi må dit igjen”

“Jeg gav gavekort på Romantikk på Røros til min mann i julegave. Det var et veldig hyggelig opphold på Røros Hotell. Vi tok en dag/kveld ekstra i Røros og tok en dag tidligere fri fra jobb. Det ble en overnatting på vei til Røros, og vi hadde en veldig fin kjøretur dit,” forteller Erika.

“Det var et veldig hyggelig sted, og vi er begge enige om at vi må dit igjen,” fortsetter hun. “Det er så mye å se der, maten og drikken var utrolig god. I tillegg var det svært hyggelig betjening på de stedene vi besøkte.”

Hvem ville du tatt med deg til romantikk på Røros?

“Vi er ikke så flinke til å ta slike turer”

“Mannen min ble veldig glad for gaven, da vi ikke er så flinke til å ta slike turer selv,” innrømmer hun med et smil. 

“Jeg kunne selvfølgelig tenkt meg å gi bort en opplevelse i gave igjen ved en senere anledning,” avslutter Erika.

Om opplevelsen

Fortjener kjæresten din en romantisk getaway? Da er et gavekort på Romantikk på Røros den perfekte gaven! Her kan man se frem til en luksuriøs overnatting i flott dobbeltrom med frokost og en treretters smaksmeny inkludert. Man vil få musserende på rommet, og alt ligger til rette for at man kan sette av velfortjent tid til hverandre. Kan det bli bedre?

  • En overnatting for to i flott dobbeltrom
  • Frokost og treretters middag inkludert
  • Musserende servert på rommet ved ankomst
  • Tilgang til spaavdeling
  • Opplev historiske Røros

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar