Erik (70) – «Konen min kastet seg rundt min hals, gav meg et godt kyss på munnen og sa, ‘for en fantastisk gave!’»

Hva tenker du når du leser, «en varm, norsk sommerdag?» La meg male et lite bilde for deg: du befinner deg på en gammel, restaurert skute på Oslofjorden, hvor du ser fjorden bade i et glitter fra de varme solstrålene og hører lyden av vannet skvulpe under skuta. Du åpner en flaske rosé og skjenker i glasset til din kjære. Lystige toner fra høytalerne begynner å spille, mens båten putrer sakte forbi de vakre skjærgårdene. Du legger armen rundt din kjære og sier, «vi har hele dagen og kvelden foran oss.»

Hørtes det ut som en fin sommerdag?

God stemning i godt selskap

Dette er sommerminnet til Erik fra Nordstrand og hans kone. De fikk nemlig opplevelsen, Fjordcruise med rekebuffet fra sin sønn og datter i gave.

“Turen startet med trikken inn til byen, så hentet vi billettene i lunken på brygge 3, førl vi ble sluppet om bord i skuta. Vi fant oss et hyggelig bord og tok en flaske rosé. Vi spiste lenge og vell, det ble ogå en flaske rosé nr 2,” humrer Erik. “Stemningen var god og vi hadde det veldig fint sammen, også med de rundt oss. Vi opplevde et flott bilde av hvordan landsiden er fra sjøsiden langs ruten båten seilte. Vi var i land på bryggen igjen rundt kl.  22:00. Det var en veldig hyggelig kveld,” forteller Erik.

Det er noe spesielt med de gode, norske sommerne. Er du ikke enig?

«For en fantastisk gave!»

“Det var en hyggelig opplevelse av indre Oslofjord med en god stemning om bord i en ren og pen båt. Hyggelig service av godt mannskap, og rekene som ble servert var helt perfekte – de beste jeg har spist i sommer,” smiler Erik.

“Det beste minne jeg sitter igjen med var da konen min kastet seg rundt min hals og gav meg et godt kyss på munnen, og sa – “for en fantastisk gave,” forteller Erik med et smil om munnen. Dette var virkelig en fantastisk gave som er på ønskelisten i år igjen,” avslutter Erik fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som setter pris på lange, lyse sommernetter? Skap et herlig sommerminne og ta med mamma, pappa, kjæresten eller din gode venninne på Fjordcruise med rekebuffet! Det å nyte reker i en sjarmerende skute i godt selskap mens man ser fjorden bade i mykt lys vil garantere et minne for livet.

  • Flott restaurert, gammel seilskute
  • Herlige reker servert ombord
  • Flere severdigheter underveis

Les om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar