Endre (50) fikk en fascinerende opplevelse med glassblåsing

Fra de imponerende glassmaleriene i Notre Dame til de vakreste Murano glassperler er glassblåsing en høyt kvalifisert jobb og innsats som har blitt brukt i århundre i land over hele verden. Det er en fantastisk vakker kunst som gjør det vanskelig å forstå at noen faktisk har laget dette med sine bare hender.

Hadde du klart å skape noe vakkert ut av en glødende ball?

En fascinerende opplevelse

Å blåse glass er faktisk noe du kan lære deg gjennom praktisk veiledning. Endre fikk glassblåsing i bursdagsgave fra to venninner. “Det er fascinerende å se glass bli smidd. Jeg fikk meget profesjonell innføring i hva jeg skulle gjøre og hvilke teknikker som er viktig å kunne gjennomføre. Kanskje jeg må dele ut noen glassblåser-gavekort jeg også!”

Glass er et unik og vakkert materiale å jobbe med. Med et gavekort på glassblåsing vil man kunne se hvordan dette materialet endrer seg fra glødende og flytende masse til krystallklart glass, og hvordan en glassblåser former det til ferdig produkt. Deltakerne får prøve å blåse inn i glassmassen selv, og glassblåseren former glasset.

Hva ville du laget om du fikk prøve?

Noe unikt

Endre hadde en interessant opplevelse som han gjerne vil gjøre igjen. “Jeg vil oppfordre venner til å prøve det samme. Det var flott å se at man kan legge inn fargetråder i glasset. Det beste med dette er jo at man får sitt eget glass som det finnes kun en av.”

Om opplevelsen

Glassblåsing er en kunst med uendelige muligheter. Denne opplevelsesgaven lar deltakeren lære mer om et tradisjonsrikt og fantasifullt håndverk. Deltakeren får prøve å blåse selv og får med seg et formet glass hjem.

  • Se hvordan man former og blåser glass
  • Inngang til glassmuseet inkludert i prisen
  • Få med glass hjem
  • Kreativt håndverk
  • Passer alle aldre – de minste får hjelp

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/glassblasing


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar