Ena (30) – «Helt topp å bytte ut byen med skogen på en natt i svevetelt»

“Det var en veldig kul og annerledes opplevelse,” forklarer Ena. “Det var gøy å prøve noe nytt en fredagskveld i september. Det var mye vind og litt ruskevær denne dagen, men det gjorde nesten overnattingen enda mer spennende med tanke på å få «villmarksopplevelsen,» smiler Ena.

Kan du gjette hvilken opplevelse Ena fikk i gave?

Flott utsikt og natur

Ena fra Oslo fikk opplevelsen, “Svevetelt med friluftspakke”  fra familien i anledning hennes 30-årsdag. “Jeg og mannen min brukte ettermiddagen på en tur opp til Nordmarkas høyeste topp, Ringkolltoppen, for å se den flotte utsikten,” forteller Ena. “Vi tok oss så en kanotur på Øyangen som var veldig fin. Turen gikk mellom ulike øyer og flott natur.»

Hvem ville du ha tatt med deg på denne opplevelsen?

En perfekt opplevelse

«Alt var godt tilrettelagt og enkelt å finne frem. Denne opplevelsen er perfekt for både venninnetur, kjærestetur og familietur da det er ulike aktivitetstilbud og muligheter i området.”

«En kul datenight»

“Da vi sa oss ferdige med kanoturen, fant vi enkelt frem til sveveteltet der vi rigget oss til for kvelden. Det var godt og varmt inne i teltet. Utrolig kult å våkne i høyden morgenen etter, til fuglekvitring og skogutsikt!” smiler Ena. “Jeg sitter igjen med minner fra en veldig kul datenight.”

Kunne du overrasket din bedre halvdel med en datenight i svevetelt?

«Topp å bytte ut byen med skogen»

“Det var helt topp å bytte ut byen med skogen en fredagskveld. Artig å gjøre noe min mann og jeg ikke hadde gjort før, og å gå litt utenfor komfortsonen min med tanke på å sove ute i september,» humrer Ena. «Det var deilig å komme seg ut av byen og nyte flott natur i rolige omgivelser.”

“Det er virkelig helt genialt å få en opplevelse man kan minnes flere år senere, kanskje særlig en opplevelse som tvinger en til å gjøre noe nytt man ellers ikke ville tatt initiativ til selv, avslutter 30-åringen.

Når var sist du gjorde noe utenfor din komfortsone?

Om opplevelsen

Leter du etter en unik opplevelse i naturen? Overrask kjæresten din eller en god venn med en eventyrlig friluftsopplevelse i svevetelt! Teltet henges opp i trærne over bakken og byr på en unik overnatting under åpen himmel. Her kan man se stjernene blinke og nyte den friske luften sammen. Dette vil bli en uforglemmelig natt!

  • Natt i svevetelt for to personer
  • Friluftspakke med ulike aktiviteter er inkludert
  • Sov i et telt over bakken
  • Ta med liggeunderlag, sovepose, klær etter forholdene, mat og drikke

Les mer om opplevelsen her.


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar