Emma Julie (25) ble skjemt bort med klassisk behandling – “Det beste var totalpakken av et hyggelig personale og en deilig massasje”

Huden og kroppen trenger pleie, selv når livet og hverdagen gjør dette vanskelig å prioritere. Hadde det ikke fristet med en forfriskende ansiktsbehandling etter en lang uke? Eller med en avslappende massasje etter en ekstra tung dag på jobb? Dette er noe du kanskje tenker på med jevne mellomrom. Men det å faktisk sette av tid til og unne seg noe slikt går dessverre ofte i glemmeboka. Og nettopp derfor er det ekstra hyggelig når noen tenker på det for deg.

Emma Julie (25) fra Sarpsborg og kjæresten fikk begge gavekort på Klassisk behandling til jul av hennes svoger og svigerinne.

Tror du behandlingen ga dem mersmak?

“Vi trengte begge å få slappet av litt”

“Jeg og min kjæreste fikk et gavekort for to på Klassisk behandling av min svoger og svigerinne til jul,” innleder Emma. “Vi valgte å bestille hos Nuovo i Moss allerede i januar da vi begge trengte å få slappet av litt, og det var det nærmeste stedet.”

“Valget stod mellom massasje eller ansiktsbehandling. Begge valgte massasje på rygg og nakke,” fortsetter hun.

“Opplevelsen var veldig fin! Nuovo var et utrolig fint og behagelig sted å være. De som jobbet der var veldig imøtekommende, flinke og kunne sitt emne,” sier hun berømmende. “Det beste med opplevelsen var totalpakken av et hyggelig personale og en deilig massasje.”

Hadde musklene dine også hatt godt av en massasje?

Behagelig stemning og dyktige massører – en uslåelig kombinasjon!

“Vi dro til Nuovo på en lørdag hvor vi fikk tildelt hver vår massør og plassert på hvert vårt rom. Det var rolig musikk, gode lukter og en behagelig stemning,” fortsetter Emma. “Deretter ble vi massert på rygg og nakke i 30 minutter, av kjempeflinke massører!”

“Etterpå fikk vi en omvisning i resten av lokalet, og ble vist noen treningsøvelser på treningsrommet deres som kunne være gode for stive/vonde rygger og nakker,” sier forteller hun. “Vi gikk derfra med et smil om munnen.”

Kanskje dette er noe for deg og kjæresten?

“Opplevelser er den beste gaven man kan gi”

“Jeg sitter igjen med minner om en god behandling som gjerne kan gjentas, en fin opplevelse med kjæresten min og en mer behagelig kropp etterpå,” sier Emma.

“Jeg synes opplevelser er den beste gaven man kan gi. Og det var perfekt med en massasje, da det ofte er noe man kan glemme bort å prioritere selv,” legger hun til. 

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort et gavekort på denne opplevelsen. Jeg har ofte gitt bort massasje tidligere og det blir alltid satt pris på!” avslutter hun med et smil.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til en som fortjener det lille ekstra? Kanskje en som trenger et pust i bakken? Da er klassisk behandling den perfekte gave! Her får gavemottaker velge mellom en deilig massasje eller ansiktsbehandling som gir en frisk glød til huden. Unn din kjære eller en god venn en avslappende og velværende opplevelse!

  • 25-30 minutters behandling
  • Velg mellom massasje eller ansiktsbehandling
  • Uføres av profesjonell massør

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar