Emilie (30) fra Råde ble overrasket med muligheten til å prøvefly et helikopter – “Det var en drøm som gikk i oppfyllelse”

Kjenner du noen som hadde elsket å få prøve å styre et helikopter? Noen som hadde blitt fylt med en følelse av total frihet av å sitte bak spakene, og se verden gli forbi flere hundre meter ned? Det gjorde hvert fall Hans-Kristian, som overrasket samboeren sin Emilie (30) med en uforglemmelig helikoptertur. Emilie fikk nemlig prøve seg som helikopterpilot!

Tror du Emilie koste seg på flyturen?

“Det var en drøm som gikk i oppfyllelse”

“Jeg fikk opplevelsen av min samboer på 30-årsdagen min, uten å få vite noe i forkant. Det var en stor overraskelse, og en drøm som gikk i oppfyllelse,” gliser Emilie.

“Opplevelsen var adrenalinfylt og kjempegøy! Det beste med hele var at jeg fikk fly selv og instruktøren sørget for at jeg fikk god mestring. Jeg lærte mye og pilotspiren i meg fikk virkelig vokse. Og jeg gir instruktøren 10/10,” fortsetter hun.

Kjenner du noen som burde la pilotspiren gro?

God opplæring i forkant sørger for en trygg og morsom opplevelse

“Vi møtte instruktøren hvor han først gikk igjennom følelsen av å fly, og hans personlige piloterfaring. Han forklarte hva vi kunne forvente oss, og ruten han hadde planlagt for oss på denne dagen. Så gikk vi gjennom helikopteret og dens funksjoner, før vi lettet og fikk prøve halerotoren på rullebanen,” forteller hun. 

“Instruktøren fløy oss opp i ca. 100 meter høyde før han ga beskjed om at jeg hadde styringen, mens han holdt løst i spaken. Opplevelsen ble så mye mer enn forventet, da jeg fikk fly 90% av turen selv,” fortsetter hun, strålende fornøyd. “Etter turen så fikk vi en debriefing og takket for oss.”

Jeg kjenner at jeg får lyst til å fly selv – gjør du?

En utrolig og uforglemmelig følelse

“Det største minnet jeg sitter igjen med er at jeg fløy et helikopter! Det å føle hvordan en slik maskin oppfører seg i vær og vind… Det var en utrolig følelse,” sier Emilie. “I tillegg fikk vi se Oslo fra luften, instruktøren var flink til å fortelle hvor vi var, og hva vi så ned på mens han guidet oss gjennom flyturen.”

“Det var fantastisk gave å få. Gaver som gir minner mener jeg er det beste. Dette ga et minne for livet! Og det er helt klart noe jeg hadde ønsket å gi bort i gave en dag,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du en som lenge har drømt om å være pilot for en dag? Da vil Prøvefly et helikopter være midt i blinken! Overrask jubilanten med en drøm som går i oppfyllelse! Med undervisning fra en profesjonell instruktør kan alle som har hatt pilotdrømmer nå ta kontrollen over et helikopter. Her får man gripe spakene og fly helt selv, med veiledning fra en dyktig instruktør. Dette er en unik opplevelse som gir en helt spesiell følelse av frihet.

  • 30 min flyvning/undervisning
  • Fly Robinson R44
  • Dagens mest brukte og pålitelige treningshelikopter
  • Erfaren instruktør ved din side

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar