Elisabeth (37) fra Arendal fikk en unik opplevelse i bryllupsgave – “Opplevelsen var mye gøyere enn jeg hadde tenkt”’

Kjenner du noen som digger å prøve nye ting? Noen som liker seg i vannet, og alltid ser frem til unike opplevelser? Da bør du gjøre som mannen til Elisabeth (37) fra Arendal – han overrasket henne nemlig med et gavekort på opplevelsen Fly på vann i bryllupsgave etter 7 års ekteskap!

Tror du Elisabeth hadde det gøy?

“Opplevelsen var mye gøyere enn jeg hadde tenkt”

“Jeg fikk opplevelsen «Fly på vann» av mannen min i bryllupsgave da vi har vært gift i 7 år nå,” innleder Elisabeth. “Denne opplevelsen skulle gjennomføres et lite stykke fra der vi bor, og vi var forbi der sent i august, så da tenkte vi at vi kunne jo ringe og høre om det var noe mulighet til å få gjort det samme dag. Etter noen telefoner frem og tilbake, ordnet det seg og vi fikk komme et par timer senere. Vi fikk veldig flott service.”

“Jeg var litt skeptisk til opplevelsen da jeg var redd det skulle være for vanskelig, men det viste seg at opplevelsen var mye gøyere enn jeg hadde tenkt! Jeg kom ut av komfortsonen min og koste meg masse. Mannen min og jeg byttet på å prøve,” fortsetter hun fornøyd.

“Det beste med opplevelsen var at vi, mannen min og jeg fikk, opplevd dette sammen,” legger hun til.

Kunne du tenkt deg å fly på vann?

“Det å få en opplevelse i gave er så fantastisk”

“Jeg sitter igjen med masse gode minner jeg har bare lyst å dette prøve igjen. Det å få en opplevelse i gave er så fantastisk, det er noe å glede seg til og noe man kan dele med andre. Det er spennende, og da får man minner for livet,” sier Elisabeth.

“Å gi bort en opplevelse har jeg gjort mange ganger, og det kommer jeg til å fortsette med. Det gir minner for livet og noe koselig/gøy å kunne se frem til og tilbake på. Man får noe man ikke hadde tenkt på å ønske seg,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en kul og helt unik gave til en god venn? Da er opplevelsen Fly på vann gaven for deg. Her får gavemottaker en hel time med moro på et elektrisk surfebrett som åpner nye måter å utforske havet på. Uten hjelp fra vind eller bølger vil man flyte bortover vannet i en hastighet man selv regulerer. Hvem trenger vel bølger?

  • Nyt 60 minutter på elektrisk surfebrett
  • Opplev å surfe opptil 32 km/t selv uten bølger
  • 1 time kurs fra instruktør inkludert
  • Brukervennlig for nybegynnere og erfarne

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar