Elisabeth (36) – fikk oppleve herlige smaker på Italian Ice Cream Experience

Det er den frosne, smaksrike godheten til italiensk is som perfekt vil komplimentere å sitte på en sjarmerende kafé. En is i hånden i godt selskap, er et herlig pusterom på en varm solskinsdag. Dette fikk Elisabeth fra Lørenskog og hennes samboer oppleve. Hun ga nemlig sin samboer opplevelsen, «Italian Ice Cream Experience.»

«Stedet var veldig koselig. Vi ble begge tatt godt imot av en dame som forklarte oss hva som skulle skje,» forteller Elisabeth. «Vi fikk tre kuler is om gangen; en god miks av iskrem og sorbet. Hun forklarte ingrediensene i alle iskremene og smaken på sorbetene. Alt var hjemmelaget,» sier Elisabeth med et smil.

Høres ikke dette ut som en koselig date?

En herlig dag fylt med smil og gode smaker

«Vi var veldig heldige og fikk smake på to stykker «limited edition iskremer,» forteller Elisabeth. «Begge disse var mektige, men skinnsyk gode! Etter at vi hadde smakt på alt som skulle smakes på, spurte damen som hadde holdt iskrem-«kurset» for oss, hvem som var vår favoritt.»

«Samboeren min var kjempemett og klarte ikke å velge, selv hadde jeg fått en klar favoritt,» gliser Elisabeth. «Jeg fikk med meg en porsjon av min favoritt før vi dro derifra,» smiler hun. «Det beste med denne opplevelsen må være damen som jobbet der. Hun var en morsom og herlig person som gjorde alt med ett smil,» sier Elisabeth.

Kjenner du en som er glad i iskrem?

God stemning og flinke folk

«Jeg sitter igjen med minner fra et sted med veldig god stemning og flinke folk som trives i jobben sin. Og ikke minst at vi smakte på istyper som vi ellers ikke ville ha valgt, men som var overaskende gode,» sier Elisabeth. Jeg og samboeren min har snakket om å reise tilbake hit flere ganger neste sommer,» tilføyer hun.

«Jeg er veldig forøyd med å både gi bort- og motta opplevelser. Jeg blir veldig glad når jeg får en opplevelse og jeg vil også glede andre ved å gi det samme tilbake,» avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i iskrem og sorbet? Velger personen alltid samme iskrem? Med Italian ice cream experience får man sjansen til å smake på alle de ulike smakene i isdisken, og kanskje oppdage en ny favorittsmak?

  • Opplevelse for to
  • Smak på alle tilgjengelige smaker i isdisken
  • Få med en 1/2 liter iskrem hjem
  • En kaffe eller brus hver

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar