Elisabet (50) fikk et møte med åndelige historier på spøkelsesvandring

Det er den tiden av året… Tiden hvor skumringen omfavner gatelysene og det blir kaldere og mørkere for hver dag. Det er tiden hvor spøkelseshistoriene er ekstra spennende å fortelle. Kjenner du noen som er fascinert av spøkelseshistorier? Da bør du gjøre som familien til Elisabet fra Asker. De ga henne nemlig opplevelsen, «Spøkelsesvandring for to» til hennes 50-årsdag.

«Det var en spennende opplevelse å gå rundt i Oslo og bli med på byens historiereise,» forteller Elisabeth. «Det var interessant å høre om – til nå ukjente – historier som har utspilt seg i Oslo, og hvilke hendelser innbyggerne har opplevd.»

Det er nemlig mye spennende historie bak Oslos eldgamle dører…

Åndelige opplevelser

«Turen startet da vi møtte guiden, som hadde en fantastisk fortellerevne,» sier Elisabeth. «Fortelleren passet godt til å formidle disse gamle og åndelige opplevelsene som hadde funnet sted i Oslo,» fortsetter hun. «Turen gikk blant annet gjennom bankplassen og Akershus festning. Festningen er et historisk og spennende sted, og har en spesiell atmosfære på kveldstid.»

Kunne du tenke deg å ta del i Oslos åndelige historie?

En gjennomtenkt gave

«Jeg sitter igjen med minner om god stemning og kunnskap om Oslos gamle historie,» sier Elisabeth. «Jeg er også godt fornøyd med guiden, som passet godt til temaet med sine sortfargede klær og innlevelse ved fortellingene. En kunnskapsrik og sjarmerende dame,» tilføyer hun.

«Jeg liker veldig godt å få gavekort til opplevelser! Det er så hyggelig å bli satt pris på når gaven som gis bort er gjennomtenkt, med ønske om at mottaker skal sitte igjen med gode minner fra en hyggelig og annerledes kveld,» avslutter Elisabeth med et smil.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som synes gamle, historiske spøkelseshistorier er spennende? Da vil spøkelsesvandring for to passe perfekt! Her får man ta del i en spennende spøkelsesvandring med grøssende byhistorie fra flere av Norges eldste bygninger. Det vil bli en uforglemmelig opplevelse!

  • Besøk Oslos mest hjemsøkte områder
  • Skumle og mystiske fortellinger – ta del i Oslos mørke historie
  • Dyktig og engasjert guide med lang erfaring

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar