Elin (47) og hennes mann fikk kose seg ute med en spesiell middag for to

Tar du deg selv i å sitte å drømme om ordentlig, god kvalitetsmat nå og da? Når du går lei av å diske opp middag hjemme hver dag? Og enda viktigere, kanskje lengselen etter kvalitetstid med en du er glad i står høyt på lista?

Elin fra Hundvåg og hennes mann, Leif Erik, fikk middag for to av deres datter, Stine. De så begge frem til en fin kveld sammen hvor de skulle spise god mat og kose seg i hverandres samvær. “Det var en kjempefin opplevelse! Det beste er jo å få en personlig og gjennomtenkt gave fra ei vi er glad i, og kunne gi tilbakemelding om at opplevelsen ble vellykket.”

Er du ikke enig i at det er hyggelig når noen setter pris på gaven du gir? 

En kveld med kvalitet

Elin og Leif Eirik fikk ikke bare kvalitetsmat, men også kvalitetstid. “Det var gøy å besøke et sted vi ikke har vært før og å få så god kvalitetsmat! Det var en rolig kveld på restauranten med god tid til hverandre – akkurat det vi trengte. Vi fikk bord ved vinduet med fantastisk sjøutsikt. Det var en fin start på en super kveld!”

Det hørtes helt fantastisk ut!

Den gode entrecoten og de gode smakene sitter godt igjen i minnet til paret. «Personalet tok seg tid til å fortelle om hvilke urter og grønnsaker som var brukt, og hvor kjøttet og grønnsakene kom fra. Den rolige atmosfæren og flotte beliggenheten var som prikken over i’en.»

Bærekraftig forbruk

Elin syns det er fantastisk å få en opplevelse i gave. «Skuffer og skap er fulle i den alderen vi er i, og opplevelser er derfor de gjeveste gavene jeg får. Jeg gir sjeldent gaver som ikke kan drikkes eller spises til voksne selv, for jeg syns det er så viktig å tenke på forbruk og kvalitet. Eventuelt massasjer, behandlinger eller annet som kan brukes opp. Det er bærekraftig rett og slett!»

En fantastisk tankegang, right there.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til den som ikke ønsker seg noe? Da vil middag for to være midt i blinken! Hvor ofte er det man unner seg å gå ut å spise, selv? Sjeldent. Gi bort en herlig matopplevelse – å kose seg på restaurant med en man er glad i er noe alle setter pris på.

  • Middag for to med en enhet drikke inkludert
  • Valgfri hovedrett
  • Flotte restauranter med hyggelig atmosfære
  • Dyktige kokker

Les om opplevelsen her


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar