Elias (25) og kona nøt en italiensk aften – “Opplevelsesgavekort er mye bedre enn materielle gjenstander”

Kjenner du noen som hadde fortjent en bedre middag ute på restaurant? Hvor man ikke trenger å bekymre seg for noe som helst, og hvor man vil få alt servert uten å måtte løfte en finger? Da bør du gjøre som venneparet til Elias (25) og kona fra Gjøvik! De ga dem et åpent gavekort fra YouWish i bryllupsgave, som Elias benyttet på opplevelsen Italiensk aften.

Tror du kvelden stod til forventningene?

“Opplevelsen var helt fantastisk”

“Jeg og kona fikk et åpent gavekort fra YouWish av et vennepar til bryllupet vårt. Vi valgte å bruke det til å kjøpe Italiensk aften,” forteller Elias.

“Opplevelsen var helt fantastisk. Vi dro på en flott italiensk restaurant og tok med et vennepar av oss. Det ble noen flasker med vin og utrolig god mat. Den beste delen av opplevelsen var selskapet og trøffel pastaen,” sier han drømmende.

Begynner du også å bli litt sulten?

“Opplevelsesgavekort er mye bedre enn materielle gjenstander”

“Jeg sitter igjen med minner om god mat, en fantastisk aura og godt selskap,” fortsetter Elias.

“Jeg synes at det å få ey opplevelsesgavekort er mye bedre enn materielle gjenstander, da man alltid vil bevare og se tilbake på minnene man skaper. Materielle gjenstander kan jeg kjøpe selv,” skryter han.

Når Elias blir spurt om han kunne tenkt seg å gi bort en opplevelse i gave selv, kommer svaret umiddelbart: “Ja, absolutt! Det har jeg allerede gitt bort tidligere i år!”

Om opplevelsen

Er det på tide å skjemme bort kjæresten med en deilig middag? Eller kanskje søsteren din har en kjærlighet ovenfor italiensk mat? Da er et gavekort på en Italiensk aften veien å gå! Overrask en du er glad i med en nydelig treretters italiensk middag, og la dem nyte en god middag i koselige omgivelser. Alt vil ligge til rette for en kveld hvor man fokuserer kun på egentid mens man får alt servert. Deilig mat, god drikke og en hyggelig atmosfære – finnes det noe bedre?

  • En nydelig treretters middag
  • Nøye satt sammen av lidenskapelige kokker
  • To enheter drikke
  • Opplev en hyggelig og minneverdig smak av Italia

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar