Elena og forloveden styrket kjærligheten med romantikk på sparesort – “Jeg kommer alltid til prioritere å gi bort opplevelser til folk jeg er glad i”

Hva tenker du når jeg sier: «total avkobling på spahotell med musserende i glasset?» Eller hva med: «en smakfull middag med magisk utsikt, gode samtaler og en varm klem fra din bedre halvdel?» Tenker du også romantisk? Eller kanskje du tenker god kvalitetstid med din kjære?

Romantikk og kvalitetstid stod hvert fall på menyen for Elena og hennes forlovede, da hun ga han gavekort på Romantikk på sparesort til bursdagen.

Hvem ville du overrasket med et romantisk opphold på spahotell?

“Opplevelsen kunne ikke vært bedre”

“Det var jeg som ga gavekortet på Romantikk på sparesort  i bursdagsgave til den daværende kjæresten min, nå forloveden min. Vi brukte gavekortet for å komme oss bort fra hverdagen og feire forlovelsen i fine omgivelser,” innleder Elena.

“Opplevelsen kunne ikke vært bedre. Det startet med en treretters middag på vertshuset, som var en ren smaksfest. Servitørene var veldig hyggelige og atmosfæren behagelig. Det var en lettelse å ha betalt for alt på forhånd, og man kjente ikke på dårlig samvittighet for å bruke penger,” fortsetter hun.

Høres det ikke himmelsk ut?

“Et utrolig vakkert sted som skiller seg ut fra resten av Norge”

“Røros i seg selv er et høydepunkt. Et utrolig vakkert sted som skiller seg ut fra resten av Norge. Hotellet har supre basseng og en jacuzzi ute der man kan se den fine kirke toppen i det fjerne,” forteller Elena.

“Jeg sitter igjen med minner av ha fått tid til å se forloveden min og ha mange fine samtaler. Kvalitetstid under optimale omstendigheter, ingen forstyrrelser: god mat, vakker arkitektur, behagelig atmosfære og masse kjærlighet,” legger hun til med et smil.

Kanskje dette er årets gave til din kjære?

“Jeg kommer alltid til å prioritere å gi bort opplevelser”

“Det er noe man vil minnes og sette mye større pris på enn objekter som vil kastes etter hvert. Jeg kommer alltid til å prioritere å gi bort opplevelser til folk jeg er glad i. Vi bestemte oss for å kjøpe gavekort til denne opplevelsen hvert år fra nå av,” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter den perfekte getaway for deg og kjæresten? Eller kjenner du noen som har lyst til å tilbringe kvalitetstid med hverandre? Overrask din kjære, jubilantene eller de nygifte med en romantisk overnatting på sparesort i nydelige omgivelser! En natt på hotell med spa og tid til å pleie kjærligheten er noe alle setter pris på.

  • En overnatting på flott dobbeltrom for to
  • Nyt middag på kvelden og frokostbuffet på morgenkvisten
  • Entré til lekker spaavdeling og basseng inkludert
  • Spabehandling er ikke inkludert, men kan bestilles

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar