Eirin (24) fikk en massasje i gave. «Jeg kunne vært der hele dagen!»

Massasje kan være et flott verktøy for å hjelpe deg med å ta ansvar for din helse og velvære. Avhengig av hva du trenger, kan en massasje bidra til å lindre smerter, hjelpe musklene å slappe av, forbedre holdningen din og/eller redusere det eventuelle stresset som ligger i kroppen din.

Hva føles vel bedre enn en herlig massasje etter noen lange uker med jobb? Hvor man bare kan ligge å slappe av i sine egne tanker mens kroppen får behandling.

En proff og hyggeli opplevelse

Eirin Emilie fra Oslo fikk massasje av et vennepar i anledning sin 24-årsdag. «Massasjen var veldig god, og massasjestedet var proft med kjempehyggelig bemanning i et fint lokale,» forteller en fornøyd Eirin.

Hva er vel bedre enn å gi en gave som gjør gavemottaker fornøyd?

God oppvartning

«Jeg kom inn og fikk utdelt en badekåpe, samt at jeg fikk fylle ut en egenmelding – slik at massøren kunne kartlegge om jeg hadde noen muskel eller leddplager. Deretter fikk jeg drikke, frukt og nøtter mens jeg ventet på massøren,» fortsetter Eirin.

«Jeg kunne vært der hele dagen!»

«Massøren var proff og gjorde en kjempegod jobb i tillegg til å være veldig hyggelig. Denne opplevelsen gjorde meg virkelig avslappet – jeg kunne gjerne kunne vært der hele dagen,» smiler 24-åringen. «Jeg syns en opplevelse er kjempekult å få i gave fordi man som oftest har råd til å kjøpe de materialistiske tingene selv,» avslutter Eirin.

Om opplevelsen

Kjenner du en som fortjener litt ekstra pleie og velvære? Da er et gavekort på en lindrende nakke- og ryggmassasje midt i blinken! Massasje er en perfekt måte å hente seg inn igjen på når man er sliten og stiv i kroppen. Dette er en gave alle vil sette pris på – hvor man får nyte en behagelig stund med avkobling og harmoni.

  • Klassisk massasje for nakke, skuldre og rygg
  • Lindrer stress og ømme muskler
  • Fokuser på egen velvære
  • 25-30 minutters massasje

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar