Eirik (30) og kjæresten fikk sove under åpen himmel i svevetelt

En fantastisk sensommerdag midt ute i naturen, hvor man hører fuglene kvitre mens man befinner seg midt ute på fjorden hvor man nyter den resterende varmen fra solen som beveger seg mot en kjørligere høsttemperatur. Man ser solstrålene blinke i vannkanten som glitrende krystaller før de maler himmelen rosa, og det er på tide å ta på seg en ekstra varm genser og tenne bålpanna.

Det er noe spesielt med de magiske sensommerdag- og kveldene, er du ikke enig?

En magisk nattehimmel.

Eirik fra Toten fikk opplevelsen “Svevetelt med friluftspakke” i 30 års gave av sin beste venn. Eirik tok med seg samboeren sin på opplevelsen. “Det var en veldig fin opplevelse fordi jeg og samboeren fikk ungefri den dagen – med andre ord så fikk vi litt tid for oss selv. Dessuten var vi maks heldige med været! Knall sol og 20 grader i slutten av september er ikke akkurat hverdagskost.” Siden det var så flott vær kunne de ta av toppen på sveveteltet slik at de sov under åpen himmel og kunne ligge å se på stjernene.

Hørtes ganske magisk ut, synes du ikke? 

En herlig dag på vannet.

Eirik og samboeren kom dit på formiddagen hvor de startet å padle i kano på øyangen i 2-3 timer i knallvær. “Veldig flott vann å padle i.” De dro derretter opp til sveveteltet hvor de tente opp i bålpanna og laget seg mat. “Vi fortsatte å kose oss foran bålet helt til vi la oss under åpen himmel når det ble mørkt.”

Kan du tenke deg til hva det aller beste minnet til Eirik er fra denne turen?

“De beste minnene er å sove under åpen himmel og padlingen i knallvær med kano. Det var en veldig flott å få en opplevelse i gave, og absolutt noe jeg kunne gitt bort i gave selv!”

Om opplevelsen

Leter du etter en unik opplevelse i naturen? Overrask kjæresten din eller en god venn med en eventyrlig friluftsopplevelse i svevetelt! Teltet henges opp i trærne over bakken og byr på en unik overnatting under åpen himmel. Dette vil bli en uforglemmelig natt!

  • Natt i svevetelt for to personer
  • Friluftspakke med ulike aktiviteter er inkludert
  • Sov i et telt over bakken
  • Ta med liggeunderlag, sovepose, klær etter forholdene, mat og drikke

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar