Einar (46) fra Oslo fikk nyte god mat og kvalitetstid med sin kone – “Herregud, for en restaurant!”

Behagelig bakgrunnmusikk i et lunt og hyggelig lokale. Duften av friske urter og forførende krydderblandinger som siver ut fra kjøkkenet. En ekte italiensk pizza med knasende bunn og nydelig tomatsaus, toppet med fersk mozzarella. Eller foretrekker du kanskje en deilig pastarett med kremet saus og basilikum? Uavhengig av din preferanse, vil den flotte italienske restauranten ha en rett på menyen som vil gi deg vann i munnen og få det til å rumle i magen. En smak av Italia uten å måtte krysse landegrenser – finnes det noe bedre?

Einar (46) fra Oslo og kona fikk oppleve en velfortjent pause fra hverdagen med italiensk for to, og det kan Einar absolutt anbefale!

På tide å skjemme bort kjæresten med en god, italiensk middag?

“Herregud, for en restaurant!”

“Jeg og min kone fikk gavekort i bursdagsgave av familie til en annen opplevelse hos dere, men grunnet pandemien  fikk vi omgjort gavekortet til et åpent gavekort. Vi sjekket nettsiden og fant denne herlige perlen av en opplevelse, nemlig Italiensk for to,” innleder Einar.

“Herregud, for en restaurant!” fortsetter han med entusiasme.

“Vi ble møtt av hovmester som så oss med en gang, og henviste oss til bordet. Lokalene er inndelt i flere soner, som gjør at man får en mer intim atmosfære, uten at man opplever det som lite og trangt. Betjeningen var blide, hyggelige og informative,” sier han berømmende. 

Høres det ut som en restaurant for deg?

Fantastisk service og himmelsk mat – en uslåelig kombinasjon

Vi fikk god informasjon om menyen og hva som var anbefalt å drikke til. Servitøren vi hadde var kjempeflink og hun passet godt på oss,” fortsetter Einar. “Hun kunne dette med å få oss gjester til å slappe av og nyte. Hun hadde full kontroll.” 

“Menyen var akkurat passe stor, ikke for mange retter, men samtidig et godt utvalg for enhver smak. Vi valgte å dele en forrett, Caprese, og den var utrolig god på smak!” sier han drømmende. 

“Til hovedrett hadde vi Porchetta D`Ariccia, langtidskokt ribberull med grillede grønnsaker. Retten var flott anrettet på tallerkenen. Det var en god porsjon, og smaken var også deretter. Himmelsk,” skryter han videre. 

Jeg kjenner jeg får vann i munnen allerede – gjør du?

“Til dessert valgte vi Tiramisu de Campo og Cannolo Ripieno, disse var helt utrolig nydelige. Passe store porsjoner og smaksrike. Vi kommer definitivt! tilbake! legger han til.

Opplevelser som gir minner for livet

“Minnene vi sitter igjen med er: flott sted, ufattelig god mat, deilige drinker, og hyggelig betjening,” fortsetter Einar. 

“En slik gave er helt supert, da man kan gi en opplevelse som passer godt til mottaker. Siden vi giftet oss i fjor sommer var våre gaveønsker opplevelser, og det får man så absolutt hos YouWish. Enten det er restauranter, ulike smaksopplevelser, eller aktiviteter og overnattinger. Perfekt!” avslutter han med et stort smil.

Om opplevelsen

Er det på tide med litt kvalitetstid sammen med verdens beste venn eller søster? Da er opplevelsen Italiensk for to den perfekte gaven! Her får man nyte en velsmakende italiensk middag i godt selskap. Måltidet er laget av kun de beste råvarer, nøye plukket ut av dyktige kokker, og man velger selv blant et utvalg deilige hovedretter som gir mest vann i munnen. Her står god mat og hygge i fokus. Buon appetito!

  • Et nydelig måltid for to
  • En velsmakende hovedrett nøye satt sammen av dyktige kokker
  • Nyt kvalitetstid og et lite stykke Italia

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar