Eilert (21) tok med daten sin på en smakfull opplevelse

Det fristende utseendet, den uimotståelige lukten, og følelsen av å ville rive av papiret for å ta en bit.

Ja… Jeg snakker om sjokolade.

Eilert fra Oslo fikk opplevelsen, Sjokoladesmaking i gave av sin barndomsvenninne. “Smaksopplevelsen var veldig bra! Anbefales virkelig til andre sjokoladeentusiaster. Jeg har nylig fått meg en kjæreste så denne opplevelsen fungerte ypperlig som en date. Det beste med opplevelsen var at vi fikk smake på forskjellige «stadier» av sjokolade – fra kakaobønner til ferdiglaget sjokolade – samtidig som vi lærte om hvordan produksjonen foregår.”

En sjokolade-date… Det høres jo helt nydelig ut! Er du ikke enig?

Fra produksjon til smak

Eilert og kjæresten hans kom inn i bygningen der sjokoladesmakingen skulle foregå. Foran de lå det forskjellige stadier av sjokolade som de skulle få smake på. Kurslederen fortalte om hennes sjokoladeproduksjon, samt viste noen bilder fra hvordan prosessen går fra innsanking av frukten til man får det ferdige produktet.

En ekstra spesiell opplevelse

“Det som gjorde opplevelsen ekstra spesielt var jo nettopp at sjokoladen var hennes eget produkt! Alle bildene hadde hun tatt selv under hennes egen læringsprosess for å få et best mulig produkt, uten å måtte betale kakao-bøndene umenneskelig lavt.”

Det gjør jo opplevelsen ekstra flott og spesiell, er du ikke enig?

“I aller høyeste grad fascinerende!”

“De beste minnene jeg har fra denne smaksopplevelsen var nok en blanding av å smake på sjokoladene og samtidig lære om hvordan produksjonen foregår. Det som sitter best igjen var et bilde av hvordan frukten så ut, og at de kan ha totalt forskjellige farger, f. eks. blå og rød, eller gul og grønn, på samme tre. I aller høyeste grad fascinerende!”

“Jeg synes dette var en morsom gave, og det gir meg noe mer enn gleden av en fysisk ting fordi jeg kunne dele den med en annen person. Jeg vil absolutt anbefale den videre!”

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i sjokolade? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige sjokoladetyper? Da er sjokoladesmaking midt i blinken! Gi bort en oppdagelsesferd i en verden av herlige sjokolade-smaker, samt læren om sjokoladens historie. Det vil bli en søt aften med mye ny kunnskap.

  • Smak på rene sjokolade-sorter
  • Lær om sjokoladens historie og fremstilling
  • Lær om hva kakaoprosenten gjør med smaken
  • Deilige smaker og dufter

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar